Käre gode gud...

Mitt mål med kvällen är att få min vän Moa att förstå hur bra paradise hotel är, hon är lite EB (efterbliven) och har aldrig sett det. Men nu ska hon äntligen få göra det, du är mogen nog för att se det. Som ni märker ska Moa sova hos mig för just nu har vi två veckor framför oss i kyrkan. Vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, men klockan elva igår kväll bestämde jag mig att fortsätta, hehe...

Jag känner mig lite utanför i kyrkan. Alla har gått på ett läger tillsammans men jag tog mig tiden att vara på Mallorca istället. Så idag när vi skulle be en bön letar jag som en galning bland alla papper men jag kan inte hitta vart bönen "Vår fader" står, jag börjar istället kolla runt på alla andra och ser att dom kan den utantill. Jag är sååååå EBEM (efterbliven efter mallis), men jag lär mig nog....

Kom och kööööööp

Ibland tappar jag suget på att blogga, men andra sekunden tycker jag att det är grymt kul. å jag kan inte bestämma mig, men bara för att jag är så snäll så fortsätter jag, om jag inte tröttnar heeeeeelt.

Paradise hotel är spännande än någonsin. Men jag blev lite ledsen när min favorit åkte ut, och så kommer en gammal in som flörtade med den som åkte dagen innan. Vilket var min favorit innan *** åkte. Men som lite plåster på såren fick jag hem några hundra på att sälja ut gammalt skräp som bara står och dammar. Jag, Carro, mormor och morfar tog oss tiden att åka på loppmarknad och få bort allt gammalt. Rekommenderas för dom som har tålamod, alltså inte jag, hehe...

Nu ska jag vara ännu duktiga och springa bort allt onyttigt jag ätit under helgen. Som stöd följer mammi och pappi med ut i spåret, och min lilla ipod men den nyaste musiken.


Hola Sverige

Att jag för mindre än 24 timmar sen låg på en strand med på Mallorca med inte ett moln på himlen är helt otroligt. Jag hade väntat mig lite mer värme när jag kom hem, men istället var det blixtrar och dunder.

Hur som haver har mina fyra dagar på Mallorca varit underbara. Jag har under dom dagarna hunnit med 6 danslektioner, 2 träningspass, ätit många glassar, bränt min rygg, bränt mina fötter, badat i havet, fått massage, skakat loss på dansgolvet, njutit av livet med mina underbara vänner, men sen har jag klart gjort mycket mer, och då menar jag verkligen mycket mer.

Jag har aldrig varit i Spanien förut, så inte hade jag en susning om att dom snyggaste rumporna levde där. Men det får man väl leva med, tur var väl den att maten inte var så god, och att vi tränade bort allting onyttigt vi ätit tiden där nere, jag lyckades faktiskt gå ner ett kilo på den lilla stunden.

Men nu har jag nog gått upp det igen efter att ha smällt i mig en pizza och en B&J med min lilla saknade Fanny som har spenderat en liten tid på Barnens ö med sina 40 konfirmander, som trollmor har lagt, haha... Jag har även saknat PH så jag hade tagit mig tiden under dagen/kvällen att ta igen det jag missat. Så nu ska jag återta platsen i sängen igen och kolla på mitt 7 program idag skulle jag tro...

Juste, lycka till pappi som för övrigt cyklar Vätternrundan inatt ♥

Godmorgon, goddag, godmiddag

Nu är det såhär att jag drar till Mallis nu och kommer hem torsdag kväll. då är jag tillbaka på riktigt med bilder och massa annat skoj. Ha det jätte bra nu när jag är borta, så ses vi snart :)

en fin sommar

Jag har bestämt mig för att den här sommaren ska bli den bästa. Jag vill att det ska hända saker under sommaren, ofta händer det inte bara bra saker, utan alla gör ju sina misstag. Men man måste ju vara ung och galen, för att bli gammal och erfaren.

Som ikväll tillexempel, har jag inte planerat något. Men då får man ta fram tankesidan av sig och fundera ut något trevligt att hitta på. Jag tänker till exempel ringa mina brudar och se om vi kanske kan tälta, eller åka in till stan och sitta i en park, eller träffa lite andra vänner.



Jag har inte fattat att det är sommarlov ännu...

det är över nu

Sådär, nu var åttan över. Det känns verkligen skönt, med tanke på hur jobbigt året har varit. Betygen blev väl ingen hitt, men jag är ändå nöjd. Fick nästan en liten tår i ögat när niorna sjöng sin låt till lärarna, "vi kommer aldrig tillbaka....." Nu när jag tänker efter kommer det bli sjukt tråkigt utan niorna. Eller för mig är dom och kommer alltid att vara åttor. Och förra nian (min syrras klass) ser jag mig fortfarande i skolan, dom är bara på semester, och dom kommer alltid vara niorna.

Klockan tolv ska min familj åka ner till mormor, som dom vanliga traditionerna, men i år följer Fanny med, vilket egentligen också börjar bli en tradition, efter typ andra året. Där kommer även Nellie och moster vara, så det blir mycket trevligt. Jag har inga planer för kvällen än, men man vill ju hitta på något kul. Det är ju trotts allt sommarlov!



Mina fina ♥

coola brudar

Nu åker vi coola brudar iväg och serverar på 9-ornas bal :)

Stockholm i mitt hjärta

Vilken dag det har varit. Jag kom upp i lagom tid, och satte mig med Ronnie och väntade. Vi väntade, och väntade men tillslut blev Micke och hans polare klara för att bege sig in mot staden för att kolla på nr min syster dansade på National dagen. Men det några missförstånd missade vi det hela och gick och satte oss på kungsan för lite mat. Klockan tickar mot sju och vi bestämmer oss för att köra lite fem kamp på Gröna Lund. När vi lagom är där får vi reda på att det stänger klockan åtta, så efter ett åk i Extreme tar vi taxin hem till lilla Rönninge igen. Och vi missar även andra chansen att se Carro uppträda, bra där.....

Det måste ju ha varit årets varmaste dag idag. Jag höll nästan på att få solsting när vi gick runt där i några svettiga timmar. Men man ska ju inte klaga, för jag har hört av säkra källor att vädret den kommande veckan icke kommer vara någon hitt, men vi håller tummarna.

Fast Micke tyckte iallafall att denna dag var en hitt :)

PARTY TONIGHT

Outfit tonight...

Om en stund tar jag pendeltåget och möter Linnea, för ikväll blir det fest för hela slanten. Har suttit hela dagen och försökt fixa med min nya mobil, förutom tiden som jag spenderade hos frisören. Bild på det kommer imorgon. Ha en trevlig kväll allihopa ♥

Tack för igår

Jag älskar att fylla år. Man blir behandlad som en bebis, "det här skulle du inte fått om det inte var din födelsedag", "bara för att det är din födelsedag..." är det ända jag hörde. Så det blev grymt mycket massage, hehe... Höjdpunkten på dagen var väl direkt på morgonen då jag öppnade mina paket då en Iphone hamnade i min hand, min lilla bebis. Sen fick jag även min favorit parfym, och min klocka jag önskat mig ett bra tag från Matilde, en aprikos färgad, och den behövligaste sakerna av dem alla var mina svarta spets Buister.

Min kväll spenderades i Rålis med mina fina vänner ♥ Med grillning, fotboll, dunken, massa tjejsnack (när killarna hade dragit), och det slutade med att vi fem tjejer satt och trängdes på filtar med några okända killar som kom och kände sig som hemma. Sen blev det allsång för mig, och massa annat.

Jag är så grymt nöjd med min födelsedag, presenter och allt. Nu väntar bara min present från Fanny och Moa, som kommer inom kort. Jag är mycket nyfiken. Tack alla fina vänner för alla gratulationer och för att ni är så fina ♥


4 juni 2010


LOVE



Dagen har varit lite till och från. Första vatten kriget i år, storhandling med Fanny och mamsen, fotbollsmatch, betygsnack och så vidare. Men den avslutades bra också, med att Nellie och moster kom på lite besök. Lite senare bestämde jag och min syster oss för att ta ett litet kvälldopp i poolen, det var .. kallt!

Nu väntar några avsnitt PH med syrran. Sen är det bara att vänta på att morgondagen ska komma. Kan någon gissa vad som händer då? MIN FÖDELSEDAG! Ha en bra kväll ♥

du var min värld

Du har fört mig till en värld jag inte ville leva i. Jag ville leva i kärlek, jag var kär. Men att du sänkte mig till botten är något jag aldrig kommer förlåta dig för. Jag hade känslor för dig, och det visste du om. Men ändå sårade du mig totalt.

Idag är det exakt två år sedan vi träffades. Första gången du rörde mig, pratade med mig, var i min närhet. Tänk att två år kan gå så snabbt. Det tog mig ett och ett halvt år att komma över dig. Du finns inte i mitt liv längre, jag har glömt dig. Jag orkar inte leva i någon slags obehaglig värld med folk som bara sviker.

Jag menade varenda fint ord jag sa till dig. Det borde du ha förstått. Och om jag gjorde något fel, så ber jag om ursäkt. Men du gjorde ett stort misstag. Det var det här alla sa till mig redan från början, men jag trodde du var äkta. Men jag har tydligen fel.

Jag älskade dig

För ett och ett halvt år sedan lyssnade jag alltid på den här,
tyckte den passade in på oss...

OLAGLIGT

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab
Hur kan man ens tillåta sitt barn att göra det här...?

I don't want to miss a single thing you do

Jag och Linnea i helgen....

Det finns (nästan) ingenting skönare än de sista dagarna i skolan. Idag tillexempel var vi på museum, kanske inte det roligaste men det funkar liksom. Och nu för tiden har jag varken träning eller läxor att göra, så idag tog mig jag och Fanny turen att köra lite gräsklippare. Och nu ska jag själv ta mig turen att gå och duscha, för att sen bädda ner mig i syrrans säng och kolla klart på allt för min syster, och äta lite frukt. Eftersom jag kör på viktväktarna, eller hur var det nu igen............

RSS 2.0