moalerin.blogg.se

Hej Moa spelarn is in tha house. allesammans, orkar inte blogga nu för jag ska duscha. Skulle ba säga att julia blgogar mer på måndag för hon har åkt bort med dansgruppen till någonting och där åker dom skidor och har det bra. Så pullan är tom ledig från skolan och missar LÖRDAG ! Inte okej. Ni missar också att få veta fact här. SYND ! Puss på allting älsklingar. Hoppas ni stannar kvar här och också läser min blogg och ställ en fråga vafan till frågestunden som avslutad imorgon. Suck on that bitches !

Puss

moalerin.blogg.se

Gästbloggning - Moa Lerin

Cha cha allesammans, här är Moa ;) whoho ! Jag fick äran att gästblogga på pullans blogg därför att... här kommer det: Hennes internet funkar inte och har varit kasst i flera dagar. Och jag har, precis som ni, reagerat gång på gång på hennes bad update men när hennes data funkar igen så lovade hon mig att uppdatera som vanligt igen. Idag har julia andersson varit i skolan, hon har haft matte, engelska, bild, SO och lite annat. Jättekul. Hon läste upp en jättebra nyhet i skolan om en skidåkare från Finland. Väldigt intressant. Jag vet att hon skulle iväg och dansa nu och kommer hem runt halv åtta så funkar datorn då så ska hon blogga. Paradise är ju tydligen ikväll också som hon ska se. Tror jag. Inte sååå svårt att räkna ut. Kvinnan är ju beroende. Sen är hennes kusin hemma hon henne. Sötungen Nelly som kanske skulle sova när jullan kom hem och Julia träffar henne så sällan vad jag förstår så hon drog till sin mormor direkt efter skolan för att träffa Nelly. Men hon kommer tillbaka snart hoppas vi alla ellerhur ? Ha det så bra allesammans och fortsätt läsa. För att kommer till min blogg klicka på bilden. Puss på rumpan !

Jag råkar också ha frågestund på min blogg just nu så titta in och ställ en fråga, jag svarar på ALLT på fredag. ALLA frågor. Let´s fråga.

Somsagt bilden är klickbar


Älskar bilden såå mycket. håller ni inte med om att den är såå fin ?
Jag älskar dig Julia. Frugan ! Du betyder !

Ingen bra start på dagen

Vill lägga mig och sova igen. Skulle gått på träningen, men jag mår inge bra. Ska försöka få i mig lite mer mat och vila upp mig lite så inte hela dagen är borta. Måste plugga också, annars kommer jag efter eftersom jag åker iväg på torsdag. Vill få med mig någon på bio ikväll. Ska nog fråga Anna panna och Linnea. Har sjukt många bio biljetter som går ut i februari, hehe! Biler från kvällen igår kommer, det var .. kul! :)

All tid vi la ner .. det här är vi värda

Beundrar klädsen jag sitter i nu, underkläder! Men har faktiskt grymt brottom, eller kanske inte... Ska vara i skolan om en timme, för kvällen kommer spenderas där, hehe... Men vi ska faktiskt ha föräldrarmiddag, vilket brukar vara kul, får väl hoppas på det bästa. Måste tvätta mina händer några gånger extra innan jag går, stinker nämligen vitlök! Så är det när man står för matlagningen för sånna här kvällar.

Förresten, skolan var naaajz! Någon som kan gissa varför?! Jag och Fanny hade våran redovisning som vi började med igår kväll. Två darriga röster klarade sig igenom redovisningen .. och kan någon gissa vad????? MVG!!!!! Vilken lättnad. Jag var överlycklig resten av skoldagen (vilket bara var en timme). Åh, jag är så glad. Det gick mycket bättre än vad det gjorde igår när vi övade, vi hade inte direkt väntas oss ett mvg, eftersom det bara var typ två-tre som fick det!


Bilder från middag förra året :)

Julia ♥ kossor


Dagarna är för korta för att hinna med allt

Snabbtsnabbtsnabbt.... Först mat - spanska - Fanny ringer - hem dit - göra klart redovisningen tills imorgon - baka till imorgon - är kvar där och pluggar so - hem igen - äta - plugga so - plugga spanska igen - ska försöka bli klar så fort som möjligt! Skolan var bra och jag kom i tid :)

Vad har hänt med fejjan...?

Mamma har skaffat facebook, haha?! På ett sätt är det skönt för nu hör man aldrig tjatet på att man sitter för mycket framför datan, för nu fastnar hon ju själv framför det. Själv tycker jag att fejjan är för ungdomar, men jag hör bara mer och mer päron som skaffar sig det. Är dock inte vän med henne, känner att lite privatliv vill man ju ha...

Var hemma från skolan idag, av några olika själ... Sov iaf ut till klockan tolv, mådde inte alls bra klockan åtta på morgon, spyan hängde i halsen liksom, fast jag är verkligen inte magsjuk, så imorgon blir det plugget! Har hört en och annan nyhet under dagen, haha! Vet inte om man ska skratta eller gråta? Vad har hänt är den första frågan som kommer upp, mammas lilla pojkar...

Såhär snygg är jag nu, time tooooo beeeed!

Fan för snö

Alltid lika kul att bli mulad av fem äldre killar när man är påväg hem från skolan. Men jag överlever. Chill dag idag, kom i tid iaf... Fick höra av min lärare (som jag alltid lyckas ha när jag försovit mig) att han tyckte killarna var stökiga, att man ska vara som Julia, haha! Jag kollade frågande på honom och frågade om det var mig han menade, såklart att det var mig, HAHA! Men såklart lägger Björn in kommentaren "men Julia är ju hos tandläkaren varje måndag morgon, det är ju inge bra", så jag kutar in på toaletten och hör Björn skrattades säga "blev det lite pinsamt nu eller?!", men ändå, min lärare älskar mig :)

Ska åka in till dansen om ett tag, har verkligen inte alls koll på tiderna, jag hittar inte ens till dansskolan, hehe! Ska väl ringa Anna och prata lite med henne som förövrigt bor fem minuter där ifrån. Äggklockan ringer, matdags!

Måste få sömn inatt

Catja åkte vilket var .. bra! Har aldrig gillat henne, men nu när hon lämnade programmet blev det faktiskt tråkigare. Gjorde verkligen inte (som förväntat) allt på listan. Tror jag gjorde tre eller fyra saker. Men plugga det gjorde jag iaf... Kom på att jag har dans i morgon och på onsdag, när ska jag hinna plugga?! Hmm, smart tänkt pullan .. TACK! Får väl jobba som fan i skolan så jag kan göra läxorna på lektionerna, vilket aldrig kommer hända, haha! Ska sova nu, måste få sömn i natt. Gonattpussar till er alla!

I MISS YOU



Jag svarar såklart på kommentarer

Anonym om Jag måste planera mina dagar:
på bilderna från när du var liten "tiden går och den läker sår"... ser du väldigt smal ut?! har du alltid varit så smal, eller har du haft svårt att äta eller något, svara gärna :)

Svar: Måste bara börja med att säga, kul att du kommenterar :) Jag har faktiskt alltid varit smal, eller jag har alltid kunnat äta vad jag vill utan att gå upp i vikt. Men när jag var sju-åtta-nio år (någon stans där) så slutade jag äta under en period (kanske ett år eller så). Asså jag åt ju och så, men bara onyttiga saker. Jag tyckte allting var äckligt och levde på mina gamla torra mackor. Hade problem med att tugga kött så det åt jag inte osv... Jag blev grymt smal, man såg revbenen, mina lår var lika smala som mina vader... Jag mådde inte så bra den tiden, var nästan aldrig i skolan, grät hela tiden och kunde inte gå någon stans utan min familj (eller mamma typ)...

Men tiden gick ju och jag började äta och så, började sova borta igen osv... Men hur mycket jag än åt så blev jag inte tjockare. jag levde på allt onyttigt till dagen jag såg att jag hade gått upp i vikt, inte bara ett kilo... (sommaren 2008). Så jag bestämde mig för första gången att ha sockerförbud, och gick ner alla kilon igen och fick min vanliga kropp lagom till Thailand. Fram till sommaren var jag nyttig, fast fortfarande smal, för jag mådde bra av att vara nyttig.

Under julen har jag gått upp ganska mycket i vikt. Sakta men säkert går det, men nu är jag tillbaka som 2008. det är såklart inget jag vill, så jag kör på sockerförbud till sommaren. Mina vänner tycker inte det är bra, dom säger att när jag blir nyttig får jag anorexia, för jag inte äter någonting. Men så är det faktiskt inte... Jag har alltid ätit lite och s kommer det alltid att vara, vissa perioder mår man sämre och äter mindre. jag äter bla inte ketchup, smör, sylt osv... vilket dom tycker är fel, men inte jag. Jag trivs med att vara nyttig, jag mår bra av det .. plus att man får ett bra resultat!

Hoppas du fick svar på frågan :)

Jag måste planera mina dagar

Kom upp från sägen två timmar för sent idag... hehe! Typiskt mig, så jag missade första lektionen plus rasten, men vad gör det, bara man gömmer sig för läraren jag hade på morgonen, som trodde jag var hos tandläkaren som tio andra gånger den här terminen, jag är sååå smart! Har en liten planering som jag ska följa idag (försöka iaf)...

• Äta mellis
• Plugga (ett måste!) först läsa igenom religionskunskapen en gång och förstå allt, sen börja fnula lite på glosorna som jag har tills på torsdag, ska också läsa min bok. det måste jag (annars får jag väldigt ont om tid med den)
• Sen ska jag chilla lite grann, blogga osv.
• Antar att middagen är klar
• Läsa religionskunskapen igen
• Om jag hinner ska jag försöka komma iväg och träna lite, vore skönt!
• Dagens höjdpunkt .. PARARISE HOTEL ×2

Kommer såklart inte följa hela chemat, men försöka... Magen kurrar, dags för lite mat!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA (största) STORASYSTER!


@ Jeeeeeeeeeeeeessica

Förlåt för dålig uppdatering men jag hade inte orken och tiden idag. Har tränat både fotboll och dans. Nu är allt igång, whie! Jasg sitter just nu hemma hos henne, jag ska faktiskt sova här, hihi! Kanske får enliten till nattgäst här, inte riktisgt klart än. Ha en bra kväll allesammans, bloggar sen :)


vi är snygga :)


En kväll att minnas

Nu var jag hemma från FANNY (för er som har frågat hela kvällen vart vi skulle varar!) med massa tjejer. Jag har inte haft så mysigt på hur länge som helst. Väldigt mycket tjejsnack blev det och lite pinsamma stunder, haha! Men det som man sa där STANNAR där, haha! Jag och propp mätt och jätte trött så jag ska gå och ta mig en liten blund, är sjukt trött. Plus att jag har träning imorgon som jag inte får missa, igen... Jag är sugen på att träna nu! Men det kommer jag inte orka om jag inte går och lägger mig nu Bilder kommer när dom är uppe :)

I LOVE YOU - FANNY HANSSON

Första dagen du kom in i vårt klassrum så har det varit något speciellt med dig, just dig. Du har alltid ställt upp för mig och alla andra. Som en äkta vän. Du och jag har så sjukt många minnen tillsammans. Alla gånger vi bara suttit hemma och gråtit och sagt att vi aldrig ska lämna varandra, eller när vi suttit och pratat bort hela nätterna. Verkligen pratat ut. Det är dig jag har som roligast med, det är ingen som fattar våran humor och skämt, det är det som är det roliga! "Hej öris" eller "pineapple", bara du och jag fattar det roliga! När vi sitter i klass rummet under en genomgång och gråter av skratt för att vi har så kul över klassrummet. Eller när vi går och driver med allt och alla på stan, och skämmer ut oss över allt, när vi låg i skolan och grät för livet var piss. Jag älskar dig mer än allt annat, du kommer alltid vara nummer ett.

GRATTIS PÅ FÖDELSE DAGEN VÄRLDENS BÄSTA FANNY!

-,  Gått i skolan...
- Åkt hem till Mpa i stuvsta
- Träffat Moa söta lille bror Vidar :)
- Vi åkte vidare hem till mig för att ha ett klassrese möte
- Mötet tog ungefär 1 timme
- Resten av kvällen har jag spenderat framför datanNär vi sitter inne i klass rummet och gråter av skratt under en genomgång för vi är så fula mot varandra.

En dag kvar till fredag...


Staden med bruttorna

Ska röra mig mot sängen och läsa min nya bok nu, "som min egen skugga" skulle jag gissa på att den hette. Ska berätta lite kort om dagen. Vi fick sluta en aning tidigare idag, så jag Moa och Jessica sprang till bussen för att komma med snabbaste tåget in till stan för att köpa present till världens bästa Fanny som fyller byxmyndig på fredag :) Världens bästa present fick vi tag på, klockrent! Tiden vi fick över i stan gick vi och satte oss på pixxa hut. (Inte så nyttigt, men det var det närmaste som fanns), det var verkligen sjukt mysigt att sitta där och snacka lite skit. Vi har ju trotts allt inte träffats (alla vi fyra) någon gång på lovet, så Fanny saknades, vilket var tråkigt! Några bilder hann vi också ta, inte dom vackraste på mig kanske men sånt skiter jag i...

(klickbara bilder)

Le med tänder, le med utan, le med tänder, le med utan...?

Alla säger olika. Senast idag fick jag höra att jag ska börja le med tänder. Alla tycker att jag har så fina tänder, och att jag kan le med tänder, fast jag vet faktiskt inte vad jag tycker. Känner mig så sjukt obekväm i att le med tänder. Men man ska gå efter majoriteten, kanske ska köra på tänder ett tag?! (Berättar mer om dagen i nästa inlägg!)

Jag är lycklig, jag är lycklig

Någon som kan gissa varför??????? Äckliga, snuskiga, skabbiga RAMI åkte ut från paradiset!!!! Han som var så säker på att få stanna kvar, synd lilla gubben, men så är spelats regler, HAHAHAHA! JAg kommer somna med ett STORT leende på läpparna :D


Ännu mera, mera mera mera

Har på mig min nya adidas överål  som jag fick i julklapp, från New York :)

Woho, två träningspass avklarade. det här går ju som en dans. Är verkligen helt slut. Först skit jobbig aerobics pass, sen direkt efter ett jobbigt poweryoga pass. Det var jobbigare än vad man trodde. Men yoga kom jag på är inte min grej. Jag klarar inte av tystnaden, när man själv håller på att kissa i byxan av skratt. Jag och Fanny samt våra föräldrar samt syskon och några kompisar till dom var med. jag och Fanny funkar inte ihop när man ska vara tyst...

Har tio minuter på mig att tvätta bort sminket, skära upp en fruktskål (duktigt?!), mysa ner mig i soffan innan dubbel programmet av paradise hotel börjar. Det är sååå spännande att man nästan dör. Men igår så förstördes spänningen, när Franscesca kom gåendes in mitt i natten. Ut med Rami och Franscesca, då jag nöjd :D




En början på något nytt

Och så har halva terminen gått... Det känns verkligen som det! Vi har inte haft något jullov?! Och det var ingen slapp dag inte, utan vi kör i gång på en gång. Fick träffa mina fina vänner idag iaf. Och kul hade vi det. Godis fick vi också, men duktiga jag gav bort mitt, stolt! Eller om man tänker efter var det ganska slapp dag iaf... Vi fick göra några små teatrar, våran skulle handla om frustation, den gick väl ungefär såhär:

(jag, Erik, Lucas) - Åhh, vad jobbigt det är med skolan. Jag orkar inte med den, det här suger...
(sen kommer Axel gåendes mot oss) - Hej kompisar, visst är det kul att skolan har börjat igen?
(jag, Erik, Lucas) - Åhh, jag blir så frustrerad!!!

Bra va?! Vilken succé det blev måste jag ju säga! Fast alla skrattade faktiskt, vilken humor min klass har alltså. JAg gick med ett stort leende på läpparna hela dagen efter att fått veta att vi ska ha kunskap den här terminen, whiiie! Nu blir det mellis, sen ska jg faktiskt läsa min bok som jag lånade, har ett speciellt datum då jag måste ha skrivit en bok recension, så dags att börja i tid.


Ett ord: Snygg!

Wooooho jag är på gång!

Jag är sjukt taggad för att vara nyttig, var nära på (redan första dagen) att bryta mitt lilla löfte, men kände direkt, "nee jag ska klara det här!" Och nu jävlar.... Familjen tvingade med mig på träningspass. Jag tror jag var yngst, men fy vad skönt det var att få svettas lite. Trodde aldrig att aerobics skulle vara så jobbigt! Satt där stod hela familj (förutom Micke) och kämpade, haha!

Jag står trea i kön till duschen, vi är ju ändå sex personer. Och när jag väl duschar ska jag passa på att raka benen och sådär, skrubba kroppen ska jag också göra, ska nämligen bli lite brun tills i morgon! Fast jag tänker inte duscha förns efter PH. Det kan man ju inte missa :)

Cooooooling

Just nu vill jag bara ta en varm dusch, fixa allting till i morgon och känna mig som en fräsch tjej. Just nu känns allting tvärt emot. Jessica svarar inte, och det är hon som kommer bestämma hur resten av kvällen kommer se ut. Om du ser det här Jessica, ring mig för det får inte bli för sent för jag måste hinna hem till tio, paradise hotel börjar då, haha!

Jag har längtat till denna dag för nu jävlar

Jag tog min sista godis bit igår kväll och det är jag stolt över. Mår lite illa när jag tänker på vad min mage har fått ner sig denna vecka... tre semlor, ett helt pepparkakshus, massaaaaa godis, glass, hundra mackor med marmelad och massa mer... Men nu börjar jag, och jag ska hålla det. Reglerna är lätta. Inge socker dvs sylt, ketchup, inge smör på mackorna. Men får heller inte äta godis, bullar, glass osv... Jag har klarat det förr, så jag kan klara det igen!

Sista dagen på lovet ska spenderas med Fanny. Skulle helst vilja gå och lägga mig igen, men det får jag inte., måste komma in i dom rätta tiderna. Har lovat mamma att ta slut på massa bio biljetter vi har som går ut i januari, det känns ju tråkigt att slänga alla. Så det kanske blir någon bio ikväll. Jag ska också fixa mig så jag blir jätte fräsch, vilket jag alltid jag dagen innan skolan börjar. Nu kurrar magen, dags för lite frukost, den ska bestå av gröt med banan och havremjölk, samt färsk pressad apelsin juice.

Tiden går och den läker sår

   
  
   

Julgranen den ska ut ut ut

Försöker så gott jag kan att vända tillbaka på dygnet, det går väl sådär! Kom upp ur sängen tolv imorse, och då var man tvungen att dra upp mig... Idag ska jag inte göra någon speciellt. Felicia skulle hem den skitkorven, och jag ska först ringa Moa och se vad hon har för sig, annars ska jag gå ut ikväll med Jessica om hon kunde. Vet bara inte om jag har den orken. Skulle bara vilja vara hemma och slappa hela dagen. Kolla lite filmer, läsa någon bok (då har det gått för långt!!!), städa rummet (ett måste!) Och i morgon förbereda mig inför skolan.

Har en liten fråga till er läsare. Enkel och bra... Vad vill ni egentligen se i min blogg? Det kan vara vad som helst. Men så ajg vet vad ni gillar osv :)

Smickrande :)

Hoppsan jag vaknade precis

Vilken härlig dröm jag hade inatt, den är i och för sig hemlig! Men helt plötsligt vaknar jag av att syrran spelar högsta musiken i sitt rum (typ bredvid mitt), jag är grymt svårväckt så ni kanske fattar att det var högt! Då var väl klockan närmare halv fyra, vilket jag absolut inte trodde. Så jag slet mig ur sängen och kollar in min mobil, där jag hade tusen missade samtal från amma och ett sms av Fanny om jag skulle på träningen idag. Åh, jag missade den. Var grymt sugen att få röra på mig!

Amanda tjatar om att jag ska sätta på en film. Ska väl vara lite snäll mot henne. Ska städa rummet också. För snart kommer en natt jäst hit, Felicia! 

Bowling kanske vore någon...?

En stolt vinnare sitter just nu och skriver. Åååååh, vad skönt det var att ta hem segern. Det trodde ni inte om mig va?! 7 pers var vi och alla dom andra var över 20. På andra omgången fick jag faktiskt 6 spärrar och 1 strike! Woho! Det är bra för att vara lilla mig iaf! :)

Jag mår inte så bra just nu, mår illa och har en jobbig huvudvärk. Hjälper godis mot det? För jag åt lite men det hjälpte inte... Får väl gå och lägga mig lite tidigare ikväll, och sova ut imorgon. Godnatt

Mot Heron City ned familjen

Pappa fick någon sjuk ide' att hela familjen ska åka till Heron City och köra lite bowling samt äta middag. Inte ofta det händer så jag följer med, alla andra i familjen ska ju med, förutom (som vanligt) min syster Amanda. Jag står just nu i kö till duschen, vi är för många för det här huset haha. Ska väl fixa mig lite och så.

Jag hade det grymt mysigt med Ebba & Alva. Kom i säng lika sent som alla andra kvällar det här lovet, men lovet är ju snart slut, då ska man ju leva livet så länge man kan :)


Pannkakor med sylt

Herregud vad kul man kan ha med två urgulliga tjejer, man märker verkligen att vi inte har träffats på ett halv år... Pulkabacken blev nästan dissad, eller en stund kom vi ut, men usch vad det är kallt ute nu för tiden. Men kul var det så länge det varade, jag måste ju säga att det är en av oss tre (nämner inga namn) som är lite dåligare på att åka pulka än oss, haha nej då alla var lika grymma :) Och snabbt gick det!

Dom lämnde för en stund sen mitt place, men inte länge till, dom kommer alltså tillbaka om ett tag för er som missade det. Då blir det glass i stora lass, mycket skratt och mycket tjejsnack :)

Tvilling dag

Om fem minuter kommer mina saknade tvillingar hit, Ebba & Alva. Då åker skidkläderna på, för vi ska ut i pulka backen och ha så kul som bara vi kan ha! Det händer alltid en och annan olycka när man åker pulka med dom, för man skrattar så mycket!

Jag och Fanny kom is säng halv fem inatt och hon väckte mig halv tolv för jag skulle göra i ordning mig, trevligt! Vi hade det grymt mysigt, hon gick alldeles nyss. En stor puss på henne!

Föralltid sa vi!

Min dator vill inte som jag

Jag har försökt komma in på internet hela dagen, men det har inte fungerat... Fanny är iaf här nu och vi ska sätta oss och titta på hur dom i paradiset har det, även fast jag redan sett programmet :) Godis har vi massor, så det kommer vi tjocka i oss hela kvällen. Bli väl en filmkväll skulle jag tippa på, har några andra alternativ men orkar inte dom...

Svar till anonym: Min förra blogg hette jeaw.blogg.se :)



Planer inför sista dagarna på lovet


Idag kommer min älskling hem

Sexig morgonfrilla va..?


Jag försöker få tag på Fanny, men hon svara (som alltid) inte. Om jag inte minns fel så kommer ungen hem till lilla Rönninge idag. Och jag står först i kön på att träffa henne, hon är saknad! Men första står det lite andra saker på listan:

• Äta frukost
• Städa rummet, eller ställa in alla mina saker från det förra
• Göra min ögongympa (jätte viktigt)
• Titta på film (wild child, Greveholm, Rent... har inte bestämt mig än)

Jag ska lära er att strippa...

Vad tycker ni om den nya strippan i PH? Hon verkar ju dum i huvudet, men det måste vara det (genom tidernas) bästa program ikväll?! Vi skrattade så vi grät här hemma .. men det är nu det börjar hända lite saker i paradiset, vilket är grymt kul.

Min store syster Carro sover över hos mig inatt, mys! Hon har ju flyttat och jag fick hennes rum, och nu är hon på besök. Ska verkligen gå och lägga mig nu, och sova ut imorgon, så jag orkar. Vill komma i säng mycket tidigare på kvällarna nu, innan skolan börjar (om en vecka). Godnatt

Jackie är min syster

Efter ett långt uppehåll över julen är det tillbaka .. PARADISE HOTEL! Som jag har längtat. Fast jag får hålla ut en halv timme till. Mamsen försöker övertala familjen att sätta på Nothing Hill (hennes favorit film), man vill ju inte göra henne besviken, så ska vara världens bästa dotter och sätta på den nu...

Shit vad lika dom är!

Lite sömn skulle inte sitta fel

Jag har verkligen vänt på dygnet helt. Jag har kommit i säng fyra (eller senare) varje natt dom senaste dagarna. Men hem orkade jag iaf ta mig i morse när jag vaknade upp hos Anna. Och stannade en stund hos min mormor och morfar där min kusin var. Hennes första ord kom ut idag, HEJ! Ska gå upp och ta en titt på vad familjen har för sig. Har lust att ringa någon att träffa, tvillingarna kanske! Men först måste jag få tag på Moa, men kvinnan svarar inte!


Alltid lika snygg osminkad!

I GOTTA FEELING

Att den här kvällen kommer riktigt bra!!! Vi har bara chillat hela dagen.  Vi gick och la oss fem inatt, så är ganska trött! Har vänt på dygnet helt... Men vi hörs imorgon. Kommer inte uppdataera något mer idag, för ja sover hos Anna :)

JAG VET INTEEE!


Fett snygg tjej


Whiiie, jag kom ända vägen hem till Linnea! Hon är väldigt bra på att skämma ut folk, det bevisade hon alldeles nyss på fb. Vi ska bara ha det mys ikväll, tagga inför morgondagen, då bär det av till Anna Panna! Nu ropar hon, klanten har bränt pannkakorna (igen...), typiskit henne, men vad man inte för sin klantiga vän!

Godmorgon flickor klockan är fyra

Råkade ringa och väcka Linnea, vilket var bra! Klockan är snart fyra och vi ska ses ikväll. Anna får man inte tag i heller. Det är ju hemma hos henne vi ska (vill) vara hos! Vi ska ju ha en myskväll, men vad händer med det? I vilket fall som helst ska jag och Linnea träffas, kanske dags att börja fixa i ordning sig.

Här hade vi det mys!

Bloooondie

Det är alltid lika kul att kolla igen gamla bilder från flera år sen. Fastnade framför allt för Thailands bilderna 2006/2007. Så jag pratade lite med mamsen om att kanske bli blond igen. Nu tänker ni säkert NEJ, för dom flesta jag pratat med om min hårfärg tycker verkligen att jag ska vara brunett. Varför jag vill bli blondin igen till jul har jag ju såklart en anledning till. Jag ska dra till Thailand! 

Men jag ska verkligen inte bli platina blond som en gång i tiden. Jag ska vara lite mörk blondin. För man ser mycket brunare ut när man är blondin och solbränd, haha där har ni anledningen. Jag minns sist jag färgade håret brunt (från platina blont), jag sa det inte till någon, bara att jag hade funderat på det... Jag gick till skolan som om ingenting hade hänt .. allas reaktioner!!!!! Jag vill vara lite mellan mig (på första bilden) och min syster (på andra bilden)



Strul med blogg.se

Var det bara jag som hade lite strul med blogg.se igår kväll? Men nu verkar det ju funka. Uppgiften jag fick av min syster igår var lite jobbigare än vad jag trodde, och tog lite längre tid. Klockan fyra i natt kom jag i säng. Och då ställer jag mig själv den stora frågan, vad gör jag då uppe? Vi blev inte ena klara, så det ska jag sysselsätta mig med den här morgonen, trevligt! I kväll har jag iaf andra planer, lite roligare också. Men jag återkommer under dagen kompisar :)

Hur går det för era nyårslöften?

Jag satt dagarna innan nyår och försökte fnula ut vad jag skulle ha för nyårslöfte, för det måste man ju ha! Och pling sa det, en självklarhet kom upp... Jag ska såklart sluta knäcka på mina fingrar (och nacke, om jag inte måste), jag har så krokiga fingrar nu så det liknar ingenting, och hittills har det gått utmärkt! Sen har jag ju dom vanliga också, tex att vara nyttig (fast det börjar jag med när skolan startat), var snäll mot mina föräldrar osv.
Vad har ni för nyårslöften?

Jag kom iaf precis in efter en lång promenad med min promenadkompis också kallad Jessica. Hon är fin! Vi gick lite överallt, som alltid! Stannade och pratade med lite folk, men gick mest för oss själva och pratade om allt mellan himmel och jord. Den människan är väldigt bra på att lyssna, och förstå! Nu ropar syrran, ska hjälpa henne med en hemlig sak, haha!

Vi får höra väldigt ofta att vi är lika, vad tycker ni? :)

WILD CHILD

Filmen sög... Ni vet den där 3 timmars lång filmen där dom bara krigar, såg den för två år sen, och det räcker. Och jag tror inte mamma bryr sig att jag och Amanda går ner och sätter på en annan film, för hon somnade ändå efter 5 minuter, haha. Så nu till något mycket roligare: favorit filmen wild child!

Invigning av allt möjligt!

Nu känns allting bra, designen är (nästan) klar, mitt nya rum är (nästan) klart, min dator är på plats, det är 2010 nu, jag är super glad, jag kan rabbla upp tusen olika saker som är bra just nu, men varför uttråka läsare? Mamma ringde mig och bad mig komma upp och se på en mysig film. Haha, vad är det här .. bara för man har flyttat en trappa ner så orkar dom inte gå ner och säga till mig utan ringer ett samtal istället, som kostar pengar, haha! Men välkommen till min nya blogg iaf, hoppas ni kommer trivas bland min vardag :)

Nyårsafton 2009/2010

RSS 2.0