varför min syster alltid vinner...


det är nice

1. Syrran är hemma igen
2. Linnea ska med till Mallis
3. I morgon kan man säga att i morgon kan man säga att i morgon kan man säga att i morgon kan man säga att jag fyller år.

i love you

Gamla bilder finns det gått om, jag kollade igen gamla bilder på mig och min syster Amanda på hennes dator, och jag kom och tänka på hur mycket ens egna syster betyder för en ♥

Min största idol genom åren har varit Amanda. Jag har gått runt i samma kläder, härmar henne, pratar om henne all the time, men allt gör jag bara för jag är stolt över att ha henne som syster. Hon och jag har alltid varit grymt nära, hela livet. Jag har alltid vetat att om det är någon man kan lita på, eller prata med så är det hon.

Klart har vi våra syskonbråk som alla andra, men fem minuter senare är allt som vanligt och vi ligger då istället och skrattar. Och som ni småsyskon säker vet är vi små alltid vinnare. Varelse det är jag som har rätt eller fel blir det alltid Amanda som fått all skäll genom åren. Bara för jag var så klen och svag (inombords) så gick jag alltid till mamma och gjorde att Amanda fick skulden.

Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Du har sågat mig ända sen jag var liten, men det är en vardag nu. Som mina kompisar alltid säger: "ni två är ju som bästa vänner, jämfört med hur jag och mina syskon är", och att vi står nära varandra, och jag vet att jag kan lita på henne. Vi har även bråkat och hållt på med samma kille, men det är en annan historia, hehe...

Ett tag såg hennes liv ut såhär, och då var väl vännerna viktigare än familjen. Och det var inte många stunder hon hade tid med sin lilla syster. Men jag var ändå rädd för henne på den tiden, om jag säger såhär .. jag är rädd för fullgubbar, hehe... Men såklart var det inget undantag denna gång och jag blir precis som henne när min 7an-8an period kom.

Jag älskar dig

sex and the city 2

Nu möter jag upp danstjejerna och kollar på satc2. Naaaaajs.
Ha en bra kväll!

MVG granen

Där satt den! Sista so redovisningen för åttan satte man ett MVG på. Tredje gången gilt med Fanny. Fick tillbaka musikprovet, där jag hade två fel, och fick därför ett VG. Men jag är nöjd! Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Det känns lite för kallt för att bikinin ska åka på, men för varmt att vara inne. Funderar på att ta vägarna förbi Linnea ikväll, det var länge sen. Konstigt nog eftersom man kommer hem med magrutor varje gång från henne.

Igår kväll hade jag som sagt audition för höstterminen, gick helt okej! Nervositeten innan var inte att leka med, och toaletten var till ett stort behov. Vid elva tiden kom Fanny och hämtade mig vid stationen med moppen sen åkte vi hem till mig, för att sova i min syrras säng (sorry ammi), men jag var tvungen att bevisa att det är den skönaste sängen i hela världen, (utan överdrift), så vi sov sked och somnade direkt.

Den som kom på toaletten är världs bäst, för just nu är den till ett stort behov för min lilla kissblåsa, hehe...

ännu mera blä

Jag tog på mig den gamla hedliga Canada tröjan och ett par sockor med kaniner på, för att sätta mig och göra någon ting kul, dvs inte plugga .. för det är tråkigt! Jag ska sätta på på gräsklipparen och köra runt lite, det händer inte så ofta. Efter det kanske det är dags att börja kolla på vad det är vi har prov i imorgon. Pappi får hjälpa mig ♥

blä blä blä

No provet vi ska ha imorgon, får gå som det går. Orkar inte plugga på något jag aldrig kommer förstå... För övrigt hade vi musik prov idag, som kändes ganska bra, får verkligen hoppas på det bästa. Jag har kommit på en sak, jag ser ut som en bajskorv i skolan. Oplattat hår, inget smink osv... Men vet ni? Det är så himla skönt. Vem ska man klä upp sig för? Förresten syns det inte om jag har oplattat hår eller inte, så det är ju bra.

Btw, AMANDA KOM HEM!!! JAG VILL KOLLA PÅ PARADISE HOTEL MED DIG!

varför jag inte bloggat...

Tisdag:
Geografi hemprov
Religions text
Engelska uppsats

Onsdag:
• Musikprov

Torsdag:
• NO prov

Fredag:
• Religions redovisning

gamla godingar

Jag har dom senaste två kvällarna varit massör åt Amanda och Caisa, men det betydde också att jag fick ligga och kolla på film med dom. Ikväll är varken Amanda eller Caisa här, inte för att det gör mig något (hatar att massera!!!) men att slå på en film skulle inte sitta helt fel.

Jag har iallafall kollat på Wallander - hemligheten nu. Och det slutade med att jag fick en liten tår i ögat, den är lite sorlig... Hade faktiskt sett den förut, men det är ju kul med gamla godingar.

Påtal om gamla godingar så blev jag just taggad på tre bilder på facebook, hade i och för sig aldrig sett dom förut, så "godingar" vet jag inte om jag kan kalla det, men här har ni dom iallafall...


Bilderna är 1-2 år gamla, och med det säger jag god natt ♥

shoppingdag med mamsen


magtröja från bikbok,
jeans shorts från zara



magtröja från bikbok,
jeans shorts från divided



gråa/svarta shorts topshop,
vita cykel byxor ginatrikot,
skön klänning divided


Söt sommar blus från ginatricot

Bh och trosor från h&m,
bikini från bikbok,
solpuder från h&m

söt sommarklänning från bikbok

bättre sent än aldrig

Det här var min trevliga fredag (21/5) :)
Bilder från rix fm :)

maximteatern .. here I cooooooome

Jag struntar i magträning ikväll. Jag skrattade ändå fram en och annan magruta på bildlektionen idag med min kära lilla Jessica. Tårarna sprutade åt alla håll och det var helt kaos.

Nu ska jag bege mig mot maximteatern för lite repetition inför kvällen då det är shoooooow. Så vi hörs senare!

I have big plaaaaaans

Jag har tröttnat, tycker inte det är kul länge, vill inte mer. Men jag måste, kan inte bara tänka på mig själv hela tiden. Men jag kommer tillbaka, kommer helt tillbaka, med allt nytt. Jag har stooooooora planer.

nu var jag väl allt duktig

Geografi och engelska, mina favoritämnen!
Tur att kussen och moster kommer och hälsar på ikväll iallafall.

Walking In Memphis

Årets varmaste dag och jag stod inne i en svettig danssal exakt hela dagen. Förstår ni vilken ångest jag hade av att bland annat se min syrra ligga i bikini ute på balkongen och sola, pappa fixa poolen och mamma fixa med ute möblerna. Men kvällen var i vilket fall som helst mysig, och slutade med att jag, Jessica och Maria satt och grillade marshmallow. Mysigt var det ♥

Idag var vädret dock inte på topp men jag överlever, för då passar jag på att plugga, samt ta på mig löparskorna och fara ut i spåret med ipoden. Ska även slå en pling till älsklings Fanny som kommer hem från Gotland idag.



before and after


bajs

+ ledig, glad och hugrig
- plugga, mens och städa

tro på os to

Ipoden fick åka med iallafall, urladdad och bra! Men den höll som tur var ett varv i spåret. Synd bara att det inte är bästa musiken. Låtar jag laddade in när jag fick den här ipoden vilket kanske var för tre-fyra år sedan. Men när springer där i min egen värld hör jag denna låt, snacka om att jag blev chockad, hade helt glömt bort den. Jag lyssnade på den dagligen förut.






feels like home

Om en stund åker löparskorna på och jag får ut i spåret med mami och papi. Hinner tyvärr inte ladda in nya låtar på min ipod menmen... Jag har precis gjort mina rumpövningar, ser dock ingen skillnad än! Jag gillar inte sånna här dagar när man bara går hemma för då äter jag hela tiden, ni ska se min mage nu, ingen fin syn... (skämtosido)

träningslåtar - rekommenderas


whatever the reason

Mitt nyttiga liv går toppen. Och eftersom att min underbara skola har dansvecka den här veckan får jag träna på dagarna också, how nice?! Jag ska gå ner och städa mitt rum, för just nu ser det ut som en bomb har varit på besök... Och det r ju inte så bra, för imorgon får jag tydligen fin främmande, fast än jag själv inte är hemma, hmm hur går det ihop? Jag får nog ta ett litet snack med Jessica och Björn och be dom träffas någon annan stans, där ägaren är hemma.


När man sitter på den här datan finns
det inget annat än gamla bilder...

I hate that I love you


Anna var ingen ide' att vara nyttig med, hon äter hela tiden. Men nu har jag fått en ny nyttighets kompis. And she's name is Hanna! Hon gjorde tydligen också ett träningspass varje kväll, men något jag inte visste hon gjorde var att träna sin rumpa, så den blir snygg. Ohhhhh shit, hon ska lära mig den övningen imorgon. Kolla in våra kroppar i sommar när jag går runt med en drink i handen på mallis. Då ångrar ni er allt att ni åt upp den sista choklad biten, hehe...


i love you

I åtta är har jag gått runt med den här känslan. Känslan av att veta hur lycklig jag är. Hur lycklig jag är att jag just hittade dig. En vän för livet. Vi har klarat oss igenom bråk, svek och skitsnack, men jag har alltid vetat att jag har dig kvar. Du har fått mig tro att äkta vänskap fanns, och det är du som har gjort mig till den jag är idag. Jag blir ledsen över hur våran kontakt är nu, när vi knappt ses. Vi har olika vänner, bor åt olika håll. Men vad som än händer kommer jag alltid finnas kvar hos dig, och det vet du.


Vad vore jag utan dina andetag...

slitit att vara fotomodel

Hjälpte syrran med sin ergonomi,
tur att jag precis läst om det då
så jag visste hur man inte fick sitta
(ni ser det nog också)

Angående min kropp

En för alla, alla för en. Har fått ett antal frågor angående min kropp, så jag tänkte jag skulle skriva lite (för andra gången). Jag har alltid varit den smala i familjen. Men det hänger nog lite i att jag hade ät störningar som åtta åring, och sen dess har jag alltid ätit väldigt lite. Men just för tillfället är jag lite överviktig om man jämför med hur jag egentligen brukar se ut. Jag har till exempel aldrig haft en fettvalk på magen tidigare, aldrig haft en dubbelhaka, eller något liknande. Det är därför jag har bestämt mig för att vara nyttig till sommaren.

Mina kompisar tycker inte det är bra, dom tycker jag är töntig när jag säger att jag gått upp i vikt. Det är ingenting jag hittar på, det bara är så. När jag bestämmer mig för att bli nyttig äter jag inte smör, sylt och ketchup. För det är så grymt mycket socker i det, vilket jag tycker är onödigt att få i sig när det är gott utan.

Själv är jag inte så speciellt nöjd med min kropp. Det är klart vissa delar ibland ser bra ut. Men jag klagar mer på min kropp än vad jag berömmer den. Jag HATAR tillexempel mina bigmama höfter! Visst kvinnor ska ha kurvor, men inte så stora som jag. Sen är jag, som säkert många andra tjejer i min ålder väldigt missnöjd över mina små tuttar. Men det går ju inte att göra något åt saken. Och det gäller det samma med rumpan osv...

Om det är något jag skulle berömma på min kropp (jag hatar det) så är det nog mina ben. För jag har hört tusen gånger att jag har så fina, långa, smala ben, och det är ju inte så att jag inte tror på folk när man hört det några gånger. Men jag bugar och bockar till dom som har sagt det, tack! ♥

ont det gör ont

Fullproppad helg med en fullproppad mage. Har ätit så god mat den hör helgen, middagar både fredag och lördag. Så nu väntar egentligen inget annat än .. vad tror ni...? PLUGG! Men annars är jag nöjd med helgen. Igår var min familj och Fannys familj hos Lucas i min klass familj, och hade det mycket trevligt med musiklekar, skratt och kvällen avslutades med singstar. Sen blev det övernattning hos Fanny, och idag bar det av till salemsvallen för att kolla på mitt förra lag (Fannys lag) när dom spelade lite fotboll. 1-1, bra spelat tjejer ♥

Alla är lika jävla tondöva, sådana fadrar, sådana döttrar :)

en fin kväll


vila i frid ♥

Det här var min andra begravning i mitt liv, och jag hade glömt hur jobbigt det var. Sist var jag åtta år, och vågade då ställa mig och sjunga inför alla med gråten i halsen. Det skulle jag aldrig klarat idag. Jag hatar känslan att se min släkt sitta och gråta. För övrigt var det kul att träffa alla, det var så länge sedan att ingen kände ingen mig, haha...

Ikväll blir det tjej middag med trevligt sällskap. Och jag ska väl börja kolla lite i garderoben vad som åker på idag. Eller kanske ska jag gå dit naken...? Ska i vilket fall som helst börja plugga lite nu. För på måndag börjar allvaret igen!

Rest in peace

Då var praoen över och jag sitter just nu dyngsvettig här framför datan efter att ha tagit världens jobbigaste träningspass, mina ben är döda! Varför det är sista dagen för min del är för att imorgon ska jag och min släkt stå och gråta lite när min gammelfarmor begravs ♥

Nu ska jag ta en varm dusch, och sen köra mitt lilla träningspass som jag har kört varje kväll (började igår, hehe...) sen ska jag kanske kolla något avsnitt av paradise hotell (fast danska) Jag har ett litet problem iför morgon dagen .. vad har man på sig på begravningar?

ordning och reda

Sådär, efter en skön dusch kom svettet tillbaka igen. Jag körde all in och började med en jobbig låt med bara magövningar, (ser redan magrutorna komma fram...) Sen en till låt med bara massa armövningar, och sen två låtar med bara stretch och mina ögonövningar. Det här ska ban i mig bli en rutin varje kväll.


Oj oj oj, vad snygg jag kommer bli :)

I'M IN

Jag är så sjukt taggad på allting nu. Efter telefonsamtalet med Anna panna blev alt så sjukt mycket roligare. Jag skiter i att jag har tusen prov att tänka på. Man får tänka positivt, efter alla prov är skolan (nästan) slut.... Och då är sommaren här. Jag blev så taggad att bli nyttigare än nyttigast nu. Jag ska köra så jävla hårt. För i sommar då jävlar bär det av till Mallis med dansen. Missar (tyvärr) konfirmations lägret, men det skiter jag i.

Så jag börjar redan i morgon med att gå på ett sjukt jobbigt pass men mamsen och Hélene. Sen ska jag och mami ut och springa VARJE torsdag. Den ni!!!

Alla har ju förebilder, och man måste ju nå sina mål, hehe....
Lycka till Julia! ;)

It feels like home to me

När jag nu har haft prao i snart två veckor börjar man sluta tänka på skolan. Även fast jag vet att två prov och två inlämningar väntar när jag kommer tillbaka. Men det är något man inte orkar tänka på nu. Jag har inte rört en pluggbok på senaste två veckorna, det kan ha vart dom två skönaste veckorna i mitt liv. Jag borde egentligen ha pluggat mer än vad jag gjort, för att veta att jag ligger bra till. Så imrogn ska jag allt ta tag i det. Nu jävlar, är jag (inte alls) taggad!


Tänk att vakna upp och veta att allting är över...
att sommarlovet är här

KLART MAN SAKNAR DET

Ett litet extra program skulle inte sitta helt fel...

inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut....

Det är någonting med mig nu. Har verkligen tappat suget för bloggen. Men nu ska jag iallafall försöka bli bättre med mycket mer bilder och annat trams. Huset är tomt för tillfället och Fanny lämnade mig för en stund sen. Så ni väntar ingenting annat än några timmars plugg.

I natt när Fanny sov här, så drömde jag en sådan sjuk dröm att jag nästan blev lite rädd, hehe.... Men den drömmen tänker jag hålla för mig själv. Tråkigt vavava?!?! Kan inte syrran komma hem nu. Eller neeee juste, måste ändå plugga. Tänkte att ni kunde få lite roliga bilder att njuta av medan jag har tråkigt med plugget. Men dom där roliga bilderna kan man bara ta med Amanda. Soooooo sorry!


Ikväll ska jag mysa med familjen, söndagsmys. Det är bara lite tråkigt att veta att Millenium är slut. Vad ska man nu hitta på? Hmmm, något att fundera på. Har något något bra filmtips kanske?


Istället får ni två bilder från valborg!

RSS 2.0