GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Internet fungerar på en ända dator för tillfället, så vi slåss om den hemma!

Jag känner mig lita hängig just nu, kanske är det för att min dag inte var med mig idag. Tågen var en timme försenade, missade dansen, kunde inte vara med och träna, jag är trött, måste plugga! En sak är bra .. det är att min mamma fyller år! Och det firas med att Fanny kommer hit :)

Vi är muppar :)

SKYLL INTE PÅ MIG!

SKYLL PÅ MITT INTERNET!  Det har verkligen verkligen verkligen inte fungerat, och när det väl fungerar hinner man bara börja blogga och det lägger av igen, kul i jul... Jag berättar om min rooooliga helg någon annan dag, för nu måste jag plugga plugga plugga! Engelska prov som väntar imorgon, men inte bara det .. ett so prov väntar på fredag, jag kan naaada! Puss och kram senapsbarn!

Snygging på köpet

Jag, Fanny, Moa och Linnea hade det mycket trevligt i kyrkan .. det är alltid lika kul! Nu ska jag verkligen plugga, och duscha, men det blir senare. Har två läxor kvar att göra, whie!

Kristen i kyrkan

Snöbollskrig har väl min dag innehållit, dock var jag inte lika blöt som jag brukar, vilket var skönt! Idag var pojkarna dom utsatta, hehe... Vi bestämde oss för att gå ut och leka i snön, inte hålla på och mula alla. Så Björn springer ut och slänger sig i världens snöhög med magen först, haha! Kissade nästan på mig, har filmat en gång när två andra killar är med. Men det funkar inte att ladda in den, får väl fråga papsen om hjälp. Ska snart bege mig till kyrkan, det är en sådan där kristen kväll som väntar, hehe... Sen j*vlar blir det plugg .. plugg och .. plugg!

Spaggebagge

Knaprar på lite spagetti och är lite toanödig, men jag håller mig! Har vräkt i mig mat, har gått med en tom mage hela dagen. Missade mellisen pga brutal mulning... Man nu är jag på benen igen, men fryser det gör jag däremot. jag är bara tvungen att skriva en sak här, tjejerna slog vad om att det skulle komma ut på bloggen, men man är ju stolt! Är man en lärares favorit elev så är man, hehe! Det är inte första gången man hör det heller... Religionsboken är på plats, ska bara kirra lite, springa förbi duschen seeeeen blir det pluggning...

Smirre smarre :)

Bulle knulle


Tuuurbankvinnan!

Nu ska jag gå och sova. Har pluggat lite nu på kvällen, ska nog läsa lite i min bok.
I morgon ska jag plugga jääärnet på elevens val, har två f*cking prov nästa vecka!

100 spänn till den som städar mitt rum!

När jag för ungefär en månad sen fick mitt nya stora rum, trodde jag inte att det skulle vara så jobbigt att städa det!

Redovisning - ett starkt VG (man kunde inte få högre, hehe)
Lunchen - IG- .. jag hatar soppa!
Bildläxan - gick väl bra :) fick inget betyg på det
Engelska läxan - kunde (nästan) inte gå sämre
Resten av dagen - 4/5 .. helt okej, men mycket rolig ändå :)
Dags för lite plugg :)

Norska flaggan röd vit blå .. lär sig hata AIK

Höhö, kom på den nyss. Jag är så över trött, så jag skrattar åt allting, kul i jul! Ska köra igenom min geografi redovisning några gånger till, så jag känner mig liiite säkrare! Har faktiskt pluggat hela eftermiddagen, förutom tiden jag dansade. Hihi, måste bara säga en grej... Imorse sa jag ju att jag var ute i sååå bra tid och hade en helt halvtimme på mig att inte göra någonting på, gissa vem som kom för sent?! Höhö, ibland undrar jag bara .. hur lyckas man..? Godnatter mina skatter!


Om ni inte fattade så ska jag redovisa om Norge :)

Ny dag, ny outfit, nya tag


Kom upp i tid idag, även fast gårdagen blev väldigt sen. Vaknade till och med av mitt alarm, vad har hänt med mig?! Har aldrig vaknat att ett alarm i hela mitt liv. Jag är iaf fixad och klar, ska börja bege mig en trappa upp för lite frulle. Jag har 40 minuter på mig, vad ska jag göra resten av tiden, herregud... jag har aldrig varit så bra tid till skolan på 3 år men .. jag hittar väl på något. Kanske hinner blogga en gång till, det vore ju toppen!

YEEES, UT MED ALLT GAMMALT - IN MED ALLT NYTT!


Du är en stor flicka nu!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA KUSIN PÅ 1:ÅRSDAGEN!

Oklar dag

Vaknade upp hemma hos min bästavän. Är verkligen sjukt trött, blev ganska sent igår tror jag. Glömde bort att titta på klockan. Men det blev iaf lyckat. Början var lite seg men sen rullade det på! jag kanske ska berätta vad vi gjorde?! Vi hade överrasknings fest för en kompis i Felicias klass, höhö! Vi samlades vid slussen och åkte sedan till Nacka till en pizzarestaurang och väntade att hon skull komma, vi hade ju pratat med hennes mamma och så... När alla hade tjockat sig med all pizza så började vi röra oss hem till Jessica där kvällen fortsatte! Nu ska jag plugga lite, sen blir det pardans! Hörs hemma!

Min hemliga kväll...

Ny duschad och (nästan) klar för att börja bege sig in mot staden. Måste bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, jag har inga kläder! Får väl i värsta fall gå naken då... Missade träningen idag, bajs... Jag hann inte med den pga att vi skulle in till stan mina föräldrar skulle köra mig till dansen, dom var tvungna att åka nu .. och lite andra saker! Efter min dans ska jag hem till en kompis, kan tyvärr inte säga vem .. vi ska fixa oss för att sedan åka vidare till en fest! En speciell fest om man säger så... Woho, vad najs kväll!

Nu imorgon föralltid

Seeeeg fredag

Vaknade jätte snabbt idag, vet inte riktigt vad som flög i mig men jag var uppe med tuppen redan klockan sju. Fanny var redan uppe, haha! Vi klädda på oss i lugn och ro, och skyndade oss till bussen där alla stod och väntade. Vi skulle in till stan och titta på en kärleks teater, funkade! Helt okej var den, ganska rolig faktiskt! Sen blev det taccccco baaar för hela slanten! Tiden som vi fick över spenderades på katolska kyrkan, ännu roligare! Var kvar i stan efter för att mami skulle komma in och möta mig, fick med mig en tröja och ett par jeans hem .. satt fint i garderoben. Brist på kläder för anderssonskan... Åkte hem käka lite middag ha chillat med familjen hela kvällen inte alls kul .. men fick precis reda på att jag ska på fest imorgon! Whie, det levde upp stämningen. Tidig sömn för mig i natt, försöka iallafall. Pusselipussduss!



Då blev jag såhär glad :)

Time for schooool


Nu ska två snygga tjejer gå och lägga sig och soooova!


Jag hatar rubriker

Just nu sitter jag hemma hos Fanny banny! Vi ska snart börja bege oss hem till mig där vi kommer spendera resten av natten. Hon ska packa lite också, ungen drar till Kläppen imorgon. Idag i skolan hade vi det såkallade brutala snöbollskriget! Jag var den första tjejen som offrade mig (har heldre snöbollskrig med massa grabbar, än att gå på promenad), Fanny och Moa hängde på efter lite tjat. Att vara tre tjejer på ett snöbollskrig betyder också att man blir den mest utsatta, härligt härligt men farligt farligt! Blev väl mulad cirkus 10-15 gånger .. brutala gånger! Var helt vit när jag kom upp till skolan igen, det här var lärarens ide att vi skulle ha det, eller dom som ville, hehe! Vi har också hunnit med en gudstjänst till, bara fem gånger kvar. Vi ska slå oss ner och glo på made in sweden och se om filmstjärnan Fanny själv står och hoppar där i bakgrunden .. hehe! Håll utkik efter en blond liten flicka som är på afterskiii! Då är dxet Fanny mina damer och herrrar! Grattis till er som orkat läsa om min intressanta dag!



HAHAHAHAHAHA! Jag döööör, titta vad jag hittade. Ett och ett halvt år sen juuuu! Om jag hittar fler gamla bilder så kommer dom .. hade aldrig sett dem här förut! SNYGG TJEJ!

Ska man skratta eller gråta?

Filmkvällen var jätte mysig, det tackar jag för Amanda! Det blev den gamla vanliga, tusen gamla Johan Palm videosar som gick oavbrutet här i huset för ett tag sen. Vi började klicka runt lite på väldigt många, och hamnade helt plötsligt på videosar som är ett år gamla, där jag dök upp! Herregud, ibland är jag världens snällaste lillasyster! Jag, Julia Elisabeth Andersson följer med min syster in till Drottningatan för att få träffa Johan Palm! Jag fick jobbet att vara fotograf, det var inte lätt må jag säga, för det var tuuusen andra fans där, och jag?! Alla skrek, grät, fick panik och så sprang jag runt där... Och inte nog med det .. att vara fotograf betyder också att man måste vara längst fram för att få dom bästa bilderna, och vad gör man inte för sin syster! Och jag hade inte en susning om att det skulle komma ut massa videosar på det här?! Oh shit .. alla sa hela tiden att dom hade sett mig där .. kul! Ni ska få ett smakprov hur en sådan dag sett ut för mästerfotografen...

Jag är bruttan med grön jacka .. och om ni undrar så är det min kamera och hand som syns på 53...

Haha .. vad gjorde jag där?! Mig ser ni uppe i hörnet ganska bra på 36 :) och fetaste närbilden på 1.11 :)

Mulad, tennishallen har rasat .. inget paradise hotel

Så har väl min dag sett ut. Jag har blivit mulad av massa killar från 9:an, dom fällde mig så jag låg i lössnö på marken, så sparkade dom snö på hela mig, mest i ansiktet... Var seriöst helt vit när jag kom in, synd att ingen var där med kameran innan jag skakade bort allt. Andra gången var på en kort rast utanför hemkunskapsfönstret, Björn och Gustav får ner mig i as djup lössnö så jag sitter där och kommer inte loss, dom vägrar såklart hjälpa mig, och hemkunskapsläraren öppnade fönstret och jag skrek lite, då kommer världens folksamling upp och jag hör bara "kolla Julia", sen massa skratt.. Det var 9:orna som hade hemkunskap, hehe! Innan det hade jag precis halkat i en trappa med huvudet neråt med händerna i fickan, mina kompisar bara garvar och gör inget åt saken... Jag gick runt och såg ut som ett emo hela dagen, alla glodde när jag gick förbi i korridoren, för jag var helt dyngsur och snart runt ögonen .. kul i jul!

Från en sak till en annan .. så har tennishallen rasat ihop!! Taken blev för tungt och rastde, hoppas för gudsskull att ingen blev skadade, det var polisbilar överallt när jag blev hämtad vid Rönninge station...

Nu känns allt så meningslöst, jag menar .. vad är riktiga kvällar utan paradise hotel?! Jag ska gå och muntra upp mig lite nu, med först lite middag (är vrålhungrig), sen ska jag på filmkväll. Vill ni veta vart?! I rummet bredvid, hehe! Min syster frågade om jag ville komma på filmkväll hos henne, filmen är ca 3-4 minuter :) Hoppas den är bra alltså!


Höhö, våra fiiina drinkar från igår, den såkallade paradise hotel kvällen :)

Idag bär jag det här...


Alla tusen rykten stämde .. Grattis Jackie OCH Patrik!

Majoriteten sa sitt .. vinnarna av paradise hotel år 2010 är .. som jag redan visste Jackie!!! Fast Patrik vann också, trodde att Jackie skulle vara dum och ta pengarna själv, men icke! Mamma fick ett brev innan programmet, alla samlades runt henne .. ojojoj vad nervösa vi blev. Men det stod som tur var inget jobbigt! Jag älskar min familj, haha! Guuuud vad konstigt det kommer kännas att det inte kommer att gå något mer, men nuuuu är det de danska paradise hotel som gäller, haha! För mig och syrran iaf! Ska gå och kissa en sista gång för kvällen, efter att ha druckit upp allas drinkar som vi gjorde blev man väldigt kissnödig, hehe! Godnatt på er.

Är det bara jag som älskar Cimon och Greta?! Dom är sååå söta tillsammans, sista kyssen man fick se på dom i slutet av sista programmet .. där dog jag! Jag fick tårar i ögonen .. jag älskar dom!

Är det PH final så är det

Statistiken höjdes ikväll, roligt! Duschen väntar nu, har spenderat kvällen med min syster Amanda. Vi har planerat våran paradise hotel kväll. Det är ju trotts allt final, hehe! Vet inte om familjen går med på att sitta i bikini och kolla på programmet .. men drinkar ska vi ha iaf. Vet ni varför .. ? Jo, för vi har lika dana glas som dom i paradiset har, vi har haft dom i flera år. Sen har jag och Amanda skrivit ett brev som vi ska ge till någon .. hehe! Och så hållåer vi på med en video, som är vääääldigt rolig, där hela familjen är med i, hittar dock inte sladden, så kan inte fixa klart den...

Höhö, vem är vigast .. jag eller syrran .. ?

En helt vanlig rast för mig, Ebba, Alva och Fanny i sjuan


ALLA VI SOM FÄLLER EN TÅR FÖR CIMON


Paradise hotel nööööörd...

Jag har precis pratat med min paradise hotel kompis, också kallad Olivia. Hehe, vi är riktiga paradise hotel nördar, och hon missade programmet igår och det kommer inte ut på tv6.se/play, så jag fick berätta vad som hända.. Åh, vad arg jag blev när Greta och Anderas åkte, Greta var ju bäst... Hoppas för guds skull att alla tusen rykten inte stämmer så det blir lite spännande .. hehe. Jag är fortfarande sjuk, så jag ligger här hemma i min ensam het och har kollat på lite PH avsnitt, haha! Ska börja plugga nu, ska försöka hinna läsa ut min bok idag så jag hinner börja på en ny snart. Äggklockan ringer, dags för lite mat...


Jag gillar bilden, vet ni varför...? Jo för jag gör det här het själv och det är gryyyymt svårt att få det att se ut som om jag pussar mig själv, och jag tycker jag lyckades ganska bra :)

so tonight I'll sing my song for the world

Jag är lycklig vissa stunder, men också väldigt olycklig. Det är då jag gör det, när jag mår som sämst, vill ut med känslorna. Jag spelar ibland glad, fast jag egentligen vet att allt är skit. Allting beror bara på en enda sak... Varför gjorde du såhär mot mig?! Bara en massa onödig till, som sen gjorde att du sårade mig. Jag försökte glömma allt ett tag, leva vidare. Men ingenting funkade för att glömma det. Gör du alltid såhär, eller var jag speciell. Jag kommer minnas dig som personen som förändrade mitt liv, gjorde det så mycket sämre, men också väldigt mycket bättre!

Nu är jag och min lilla Zazu hemma från Funäsdalen

Åh, vad gör jag här hemma. Jag vill vara kvar i Funäs. Herregud vad kul det varit. Dit vägen var seg, men ändå väldigt rolig! Dagarna var iskalla, men vad gör det?! Bara man har Tom i gruppen så funkar det. En av världens roligaste kille. Jag ångrar verkligen att jag inte filmade när han skulle åka i ett stort gupp och gör världens vurpa, så alla skidor och stavar flyger åt alla håll och kanter. Eller filmat när han sitter och ringer till massa folk så man skrattar tills man kissar på sig, haha! Min skidgrupp, som bestod av mig själv, Linnea, Tom, Marlene, Felicia, Moa, Andrea och Agnes, som också var den svarta/skog gruppen, gillade mest att spendera tiden till skogsåkande, där man också kissade på sig för att Tom ramlade HELA tiden! Och jag skojar inte, hela tiden! Kvällarna var också roliga, vi badade, badade i snön, bastade, lagade middagen osv. Sista kvällen fick vi i den stora gruppen bestämma något roligt för dom små. Charader blev det, haha! Jag trodde faktiskt inte att jag skulle våga, men det var inte så farligt som man trodde... 

Hem resan var också kul. Alltid lika kul att sitta med Jela. Vi satt där med Zazu, Stig och Sture och fjärtade, vilket gjorde så att alla tjejer och killar tyckte vi var äckliga, haha! Jag åt as mcyket godis, men nu har jag slutat igen! Åt ingen mat alls på åtta timmar, och har inte ätit frukost än, bra! 

Jag luktar lök just nu, har ont i örat, är jätte förkyld ch har ont i halsen. Kameran var inte med så bilder får ni nog inte, men hoppas det. Nu ska jag plugga, sen blir det paradise hotel, kan inte vänta tills ikväll, hehe!

RSS 2.0