valborg

Sådär, äntligen lite tid för bloggen! Men egentligen inte. har tusen saker jag ska göra just nu. För om en och en halv timme ska jag vara hos Fanny för att mingla med våra föräldrar och lite andra folk för sedan drar vi och träffar Jessica, Moa och Elin och äter middag och har det mycket trevligt! Vad ska ni själva göra på valborg?

BOOOORING

Pruttbajs lingong majs .. maten smakar .. bajs! Jag är så sjukt seg just nu, orkar inte blogga. Ni får nöja er med den här uppdateringen så länga jag praoar. För jag kommer hem nio på kvällarna varje dag. Men nu ska jag gå upp och roa mig lite med min familj. Adjö min kära!

Tur att man är så cool iallafall!

when it was you and me

Familjen är samlad här hemma, men alla ska krypa till kojs nu, det vill säga jag också. Jag har haft en rolig timme på facebook ikväll iallafall. Så det var bra, för jag är ganska uttråkad. Vad konstigt allt blev när man inte har skolan att tänka på - utan ett jobb. Imorgon ska jag dit igen, vilket är otroligt skönt!


Åhh, jag har så snälla syskon...

pusselipuss

Kvällen avslutades med lite Chicago med Amanda, Micke och Ronnie. I morgon väntar en till dag hårt arbete, hehe... I morgon ska det bli mycket bättre uppdatering, lovar... Godnatt min skatt!

life is good

Så kul man kan ha det med syrran ibland :)

Nu ska jag röra mig mot sängen och sova några timmar, innan allt hårt arbete (danslektioner) börjar. Har nämligen prao två veckor fram nu. En puss på rumpan för den som kom på det! Man borde nästan ha det oftare. Kvällen har spenderats med familjen framför Millenium, sista avsnittet, och kvällen avslutades sedan med att jag, brorsan och syrran kollade sista delen av Wallander. Nu ska jag sova tungt.

kung av sand


en fin helg

Började fredagen med att jag och Linnea satte oss på donken och tjockade i oss lite mat. För att sedan möta upp Mimmi och Maria, och vi tog sedan vägarena förbi deras kompis. Där var det chill, hände inte så mycket. Så vi satte och på en mysig brygga, och hade det allmänt kul.


På lördagskvällen åkte jag och Linnea till tacobar och åt lite gott. Sen var det dags att börja röra sig mot Globen, för att kolla på The last Bounce. Lite strul med biljetterna som vanligt, men det ordnade sig. Och det var himla tur, för jävlar vilket show det var asså. Det är utan tvekan det bästa jag har sett. Och jag kommer aldrig förlåta mig själv för jag tackade nej till att vara med och dansa i publiken, (se bild över) jag skulle kunna göra allt för att få de den igen.

Jag blir så arg att min kamera är som den är. (Man ser inte vart man tar, för skärmen är trasig) och såklart ska minnet bli fullt, så jag börjar radera gamla bilder, men ser inte vilka. Och såklart raderar jag åt fel håll, men ni får nöja er med dom bilderna jag har. Kommer kanske upp någon video också :)

@ Linnéas plaaaaaace

Bilder som jag aldrig sett förut... hmm?!



Nu ska jag fixa håret, är taggade på fest ..
men inget planer än!

i wouldn't need you

Imorgon ska jag till skolan. Vare sig min hals vill eller inte. Annars kommer jag säkert vara tvungen att boka av min träff med mitt största blogg-fan Linnea. Jag sover iallafall hos min pungfåtta kompis Linnea, och så ska vi på lite fekke. Sorri Papi, men går gärna på bio med dig en annan gång vi blir utslängda! ♥

Ska verkligen försöka komma i säng tidigt idag, så jag kanske hinner läsa lite av min bok, men det är bara en reservplan. Ska iaallafall skriva lite mer på världens bästa engelska uppsats nu.........

YES, VI ÄR SUPERNORMALA


BOOORING

En dag du minns

En konstig bild

En plats du saknar


Någon du litar på


Några du kommit väldigt nära


Den som känner dig bäst

Någon som alltid varit söt


Någon som alltid är snygg


Någon med fina ögon


Första bilden som togs på dig och din bästavän


Några som du alltid har kul med


IN THE EYES OF A YOUNG GIRL

Amanda smittade mig, här jag sitter jag med halsont. Tänk om jag också får halsfluss, sånt orkar jag inte med nu. I morgon SKA jag till skolan, vare sig jag är frisk eller inte. För då kommer saknade Moa dit, som kom hem en vecka för sent pga åskmolnet...

Skulle behöva matteboken lite nu, men istället får det bli lite spanska och engelska. Sen kan jag inte sluta läsa min bok, så sjukt bra. Ett tips: "Som jag vill vara", av Katarina von Bredow.

.

MOA ÄR HEMMA!

KUL ATT VARA SÅ UPPSKATTAD PÅ YOUTUBE


this sucks

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra! Nu är det vinter, nu är det vinter som vi har önskat hurra!

Jag är på dåligt humör, det är snart maj och det snöar. Inte nog med det, jag är hemma från skolan idag för jag mår dåligt, då kan man inte ligga ute och sola, som alla andra dagen inte, nej nu ska man sitta inne hela dagen och plugga istället. har egentligen öppethus i skolan i kväll, men tor jag skippar det.

Igår kväll somnade jag med min syster i sängen, vi bestämde oss för att ligga och kolla på Wild child, men jag somnade ganska snabbt. Så trött var jag... Nu: dags för lite plugg

question

Varför har du mittbena hela tiden? Tycker du att du är finare i det eller? :)

Svar: Ja, jag har mittbena (nästan) hela tiden, och det är något jag har börjat med för inte så länge sen. Jag vet inte om jag tycker jag är finare i det, men jag gillar att variera lite, det blir mycket roligare.

En annan anledning är att mitt hår här så tunt, och där fram på sidorna har jag nästan inget hår, vilket syns väldigt tydligt om jag har snebena, vilket inte syns om jag har mittbena. Plus att jag ser mycket äldre ut säger mina kompisar :)

Ni ser ju skillnaden på när jag ej mittbena och när jag har det,
jag har liksom inget hår på sidorna, eller hur man nu ska förklara.
Hoppas ni förstår, och du fick svar på frågan :)

I LOVE YOU - FELICIA EKLUND


SO CAN I HAVE THIS DANCE

Ägget kokar snart där uppe, så det får bli en snabb uppdatering innan jag drar mig in till staden och skakar lite rumpa. Gympan kan ha varit det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv idag, kunde i och för sig tagit i lite till, men man vill ju inte spy... Nu ska jag gå ut och sola lite med syrran, samtidigt som jag pluggar lite spanska. Ni får njuta lite av en video från idag när jag kickar med bollen!



Min dolda talang, hehe... Ni hade väl ingen aning om att jag var så grym på att kicka med bollen?! Dock går det inte så bra och klarar därför bara ca 15, men mitt personliga rekord är 68, såååå .. jag är grym!

I can't stop

Gud vad stolt jag är över mig själv som har uppdaterat så otroligt bra här i helgen. Men jag la datorn åt sidan faktiskt, umgicks med mina fina vänner Linnea och Anna, pluggade, partade lite, chillade gaaaalet! Igår var det lövkrattning, kubb och lite småplock här hemma med Mickes polare, som sedan avslutades med lite fest här på kvällen. Jag, Linnea och Anna var som vanligt taggade på att dansa, och det blev en härlig kväll.

Idag har jag hunnit med massor av saker. Umgåtts med L & A, städat rummet, träffat min kusin Nellie, pluggat, kollat lite på New Moon (har inte sett ens Twilight, så är kanske dags att se den...) och pluggat lite till. Som belöning ska jag slå mig ner framför TV:en och kolla på gårdagens program Mellenium med familjen. Kan inte bli bättre!

Vi har öppnat poolen också!

FREDAG

Vilken lång dag. Har någon tagit fel på långfredagen eller, det känns som om dagen aldrig kommer ta slut. Idag hade jag min efterlängtade muntliga bokrecension, VG+ fick jag, och är med det ganska nöjd. Hade inte väntat mig bättre. Efter skolan tog vi vägarna förbi Fannys bebis (moppe), hos hennes kusiner och det det blev att vi stannade där och utmanade hennes kusin och kompis på tecknet, vilket jag och Fanny ALLTID vinner på, jag vet inte varför, men det är verkligen någonting vi är bra på.


Det har tagit mig två timmar att skriva det här inlägget, jag tog en paus och gick ut och tittade på brorsan och hans vänner när dom spelade kubb, nu sk ajga upp och äta något tror jag!



Rock n' Roll


this summer I'll be nice

Funderar på att skaffa lite ljusare hår till sommaren, vad tycker ni...?
Kan bara inte bestämma vilken färg...

I HAVE A DREAM

Egentligen borde jag inte sitta här och blogga, utan jag skulle egentligen behöva sitta här med min muntliga bokrecension som är i morgon. Men jag hinner, det gör jag alltid, hehe... Fick tillbaka mitt spanska prov idag, om prov nästa vecka, så bra gick det!

Idag i skolan kom jag på att mitt drömjobb är att bli skådespelare. Jag vet att det inte kommer att bli så, men alla har ju en dröm... Det ska jag skriva en uppsats om på engelska till nästa vecka.

Kommer inte bli världens bästa uppdatering idag, har mycket annat att tänka på. Ha det mycket mycket bra så länge...


anything that makes me come back

Mitt nyttiga liv har gått toppen, och så kom den här dagen. Dagen då alla samlas och äter pizza, (vi fick sluta efter lunch, det var därför) det gjorde iallafall jag, Fanny, Lucas, David P, David S, Philip och Axel. Oj oj oj vilka killar alltså, Om jag ska vara helt ärlig är jag och Fanny mer manliga än dom med våra pruttar och rapar, (dock inte, för jag kan inte rapa...), men jag gillar dom ändå. Vi snackade mens, sex och alkohol, hehe... Jag säger ju det, riktiga damer det där!

Ingen buss, ingen bil, vad gör man inte...? Jag fick ta mig en liten vår promenad hem från Felinos. Men det gjorde inte mig något, det behövdes efter pizzan. Vilket väder vi börjar få här i Sverige. Har varit ute hela dagen känns det som, fotboll med lärare på rasten, utemattelektion, och så nu en liten promenad.

Om 45 minuter går bussen ner till stationen igen, då ska jag in och skaka lite rumpa.

sometimes .. I love my life

Första utomhus mattelektionen!

WE LIVE IN A TOUGH WORLD

Att man kunde ha såhär mycket humörsvängningar visste jag faktiskt inte... Jag känner mig lite elak mot min familj, satt där uppe och njöt av att såga dom...? Det är inte riktigt jag, men om dom läser det här, jag älskar er!

Men jag blir faktiskt lite trött på en sak just nu, vilket jag hoppas att det inte händer men man vet ju aldrig. Och om det händer så vet jag inte vad jag ska göra... Jag sitter i jobbigt läge just nu, som jag egentligen ville skippa, och jag förvarnade sedan länge tillbaka, det gör mig irriterad!

it's sunny and I feel good

Det här bar jag idag, det lär bli min nya favorit outfit, synd bara att
det inte är min sjal, så jag lär väl inte få låna den igen...

I VÄNTAN PÅ TUBEN

Har är jag och min stela kompis, hehe... eller..?

IT'S NOT MY THING

Videon vill inte ge sig, jag lämnade till och med mobilen hemma idag för den skull... Men jag ska försöka igen.

Vi hade vikarie idag, (har haft han förut), varför är det alltid mig allting händer för...? Bara för att jag reser mig upp och ska gå ut blir det värsta grejen av det... Ska du göra 1:an eller 2:an, eller ska du bara släppa sig, för det är okej att jag här inne, jag skulle bara gå ut och snyta mig... Men det tyckte han att jag kunde göra i klassrummet, FET NEJ, sa jag åt det, och sprang istället ut, hehe...

I morgon sägs det att vi slutar tidigare, jag tackar Gud för det om det är sant. Då har jag bara ett prov att plugga till, vilket vore en grym lättnad. Spanska & Julia = ingen bra kombination (eller vad det nu heter) Nu kurrar magen, dags för lite smoothie.

I just came to say goodbye love

Det är egentligen så onödigt att vara uppe så här länge om man heter Julia Andersson och vet att man inte kommer upp på morgonen. Varför jag sitter här har jag heller ingen förklaring till. Så nu tänker jag gå och lägga mig, håller på att ladda upp en video från idag, men det tog lite längre tid än vad jag trodde, så det får ladda under natten, hehe... Förhoppningsvis kommer den i morgon bitti, yeah!

I'm sorry I let them hurt you

Andra gången jag bär ett odd molly plagg i skolan...

Att gå upp i morse och tänka att skolan stod på tur lockade mig inte, så jag somnade om och vaknade istället en kvart innan jag började... Och att just nu sitta veta att jag har två prov på onsdag, fyra läxor, och två uppsatser att skriva till nästa vecka känns inte heller så lockande... Jag ska gå upp och stoppa i mig något för att sedan orka alla dessa pluggtimmar, jag har som tur är pardans idag, det räddar mig!

SÖNDAGSÅNGEST

Alla mina (dans) kompisar hade, som jag trodde, repetition. Inte så konstigt att ingen svarade! Jag slog mig just ner framför tv:en med två pizza slicear. Det fick bli min middag, kräsen som jag är, hehe... Men Millenniu är iallafall igång nu, det är så sjukt spännande.

Just nu är det inte "hej" det första man får höra av mina vänner. Utan "Fan vad brun du är", så kollade jag på mig själv och jämförde med alla andra, haha... jag var lite brun iaf, solarium och brun utan sol kan ju göra susen! Men jag ska ändå ta den sista rundan över kroppen idag. Moa kommer ju snart, hehe...

Vi hörs mer imorgon, ha en skön söndagskväll allihopa!

GILRS JUST WANT TO HAVE FUN

Tog mig en liten paus och gick och satte mig i solen ute på balkongen med familjen och fikade lite. U N D E R B A R T var det. Det kändes som sommar på riktigt. Och ännu mer sommar blir det nästa helg då grillen gör premiär för i år.

Om ett litet tag åker jag in och dansar lite pardans. Senare i kväll sätts Millennium på svtplay igång, eftersom jag missade det igår. Har i och för sig varit taggad på Wallander hela veckan, så vi får väl se. Ska försöka plugga lite till nu, men snart är allt över iallafall!

Vart alla mina vänner har tagit vägen under lovet
har jag ingen aning, för dom svarar inte...

TIME TO PLUGGISCH

Jag är så jävla ball när jag ligger och pluggar i mitt rum...

GOOD NIGHT

Känner mig så ofräsch så jag nästan dör... Även fast jag duschat och borstat tänderna ännu en gång. Kom hem från Amanda för ett tag sen, det var väldigt najs. Såklart tar batterierna slut precis när jag kommer fram, får vänta på Amandas bilder istället. Orkar inte berätta så mycket mer om kvällen, bara att jag och Fanny sov sked i natt, mycket mysigt!

Har smörjt in mig med brun utan sol igen, måste jobba på brännan innan Moa kommer hem någon gång i veckan, haha... Nu ska jag äta lite, men mår bara illa när jag tänker på mat, konstigt nog. Sen består resten av dagen av ren plugg. Hemkunskap och spanskan .. here I come!

I GOTTA FEELING

.. Att den här kvällen kommer bli riktigt bra. Vid sju tiden drar jag till Amanda med några tjejkompisar i klassen. Där kommer jag spendera resten av kvällen/natten. Jag måste bara fråga, är det någon på söder som har vägarna förbi Rönninge under dagen? Skulle behöva en tröja från min syrra, har verkligen ingenting att ha på mig.

Min kusin åkte precis, hon har aldrig varit så glad när jag träffat henne förr. Igår slutade det med att jag sprang runt och jagade henne ungefär 20 varv runt bordet, medan hon bara skrek, haha... Ska försöka hinna med att plugga lite, börjar veckan med två prov, whie...



Bild från förra tjejmiddagen!

bästabästabästa

HAHAHAHA, jag kan inte sluta skratta!

FACELOOK

Jag har gjort mig jätte fräsch - duschat,  smörjt in mig med brun utan sol, tog mig också tiden att göra en liten ansiktmask, snart kommer kussen Nellie hit. Dags att skölja bort kletet i ansiktet, hörs........

WILD CHILD

Nu ska jag gå och lägga mig och somna in i Wild Child, drömma om Freddie, hehe... Imorgon väntar en till städdag, money... Och som belöning åker jag och mamsen till Skärholmen och shoppar lite, sen får man träffa världens sötaste kusin Nellie också. En annan bra sak är att Anna Panna har kommit hem, vilken bra dag att se frm emot va...?!


Haha, jag är så rolig...

THURSDAY EVENING

Jag har lagt bloggen lite åt sidan lite under lovet, varför vet jag inte...? Det känns som om jag sitter vid datan hela tiden. Boken min läste jag ut idag också, det var skönt! Nu väntar bara en muntlig recension nästa vecka, sånt som jag älskar! Ikväll blir det varma mackor till middag, smurre burre! jag såg skymten av Anna på facebook, tänk om hon är hemma. Då har jag första tjing på att träffa henne, annars ruttna jag sönder här i min nerdrägglade soffa...



Åh, min lilla gullepulle!

Julia Elisabeth Andersson


I regret nothing

Jag, mamma och min syster Carro blev så fascinerade på det soliga vädret så vi tog oss en liten shoppingrunda i staden. Fick med mig lite smått och gott hem, bland annat underkläder, vilket satt fint i min lilla garderob. Nu saknas bara en svart bustier, fanns lite dåligt med det tycker jag... Kvällen ser ut ungefär som igår, skit rolig! Men har man lika mycket fantasi som jag så kommer jag nog på något...

sommar och sol, vi har korta kjol

Skulle jag passa i magtröja i sommar?

when you are bored, you can ... ?

Mamsen kom hem med lite sushi, vilket jag har tröttnat helt på, så jag mår illa just nu. Fick tjata mig igenom min vilja på att spela chicago, men dom gav sig tillslut. Dock gick det sämre än vanligt. Caisa tog hem segern med 53 poäng, medan jag låg hack i häl med mina 7, hehe... Jag är så grymt uttråkad just nu, jag har verkligen ingenting att göra. Men nu måste jag gå till damrummet och pudra näsan lite tror jag...

MY SISTER'S KEEPER



För dig som kommenterade och undrade vad "allt för min syster" handlar om ska jag nu ta och berätta för dig...

Vad håller ihop en familj? Nick Cassavetes visar återigen sin känsla för berättelser om mänskliga relationer i denna inspirerande film om en kärleksfull familj - utmanad och förenad - av ett barns sjukdom. Dom skapar en fantastisk känsla i berättelsen om 11-åriga Anna, född för att vara donator till sin leukemidrabbade äldre syster, men som tillslut kräver rätt att bestämma över sin egen kropp. Hennes kamp för frihet att välja kanske splittrar familjen eller, är det första steget mot verklig tillgivenhet, värdighet och vad det betyder att vara en familj.

Kortfattat: Anna föddes för att vara donator (ge kroppsdelar) - till sin äldre syster som har cancer, men vill tillslut bestämma över sin egen kropp... Tårarna rinner oavbrutet hela filmen, dom tar aldrig slut.  Den rekomderas starkt.

Den här låten är med också, hur kan man inte gråta då liksom...


IT'S NICE

Istället för att ge oss lite mer sol .. ge oss lite mer snö istället! Jag menar, det är ju jätte normalt att det snöar i april... Fick iaf en lång promenad med Jessica, gick lite överallt. Jag har verkligen inga plander inför kvällen, måste kolla vad alla ska göra. Om det är någon som känner lika dant är det bara att ringa, hehe...

Jag kan inte somna längre på kvällarna, måste somna till en film. I lördags somnade jag gråtandes till "Allt för min syster", har faktiskt aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då, det var brutalt!


Jag ska nog gå upp och kolla om någon av
mina syskon vill spela lite chicago

I MISS YOU

Dags att komma hem nu älskling

want somebody take me back to summertime

Påsklovet har väl börjat helt okej. Har bara chillat, och igår hade vi påskmiddag, (tradition) vilket också var mycket trevligt med god mat och så vidare. Dagen har inte varit något speciellt, ikväll ska jag och Jessica gå en lååååång promenad. Det har hänt lite mycket saker i helgen, lite för hemligt för att nämnas, haha... Satt vi ska reda ut lite saker och så.

Har ni tänkt på att snön börjar smälta nu, ge oss bara två soldagar till så är den borta, för evigt... Eller mig gör det inget att den är borta i jul, för så åker jag till Thailand, men jag tror nog att ingen vill se någon mer snö i år, det har varit brutalt mycket, haha jag som trodde den inte ens skulle hålla kvar sig till jul...

Hoppas bara tiden går snabbt till sommarlovet, 
gud vad jag längtar...


www.aaammi.blogg.se

Jag tar en sväng förbi mormor och träffar kussarna
en sista gång innan dom åker hem!

LIKE THE OLD DAYS

Haha, bilden är tagen 2006 i Thailand.


Det var som vanligt att träffa Felicia, Jela och Camilla, väldigt mysigt! Mycket prat, skratt och annat roligt! Imorgon väntar en hel dag storstädning (i hela huset) kul i jul, men .. money money money säger jag bara! Nu ska jag sova som en prinsessa, är riktigt trött faktiskt!

TONIGHT I'M WEARING THIS


SUPER GIRL

Visste ni att 2008 var jag med på ett nickelodeon program på tv
där jag dansade på Gröna Lund. Jag är den blonda med gula byxor...

Haha, jag är även med i hennes musikvideo från 2007. Jag står längst
fram och är en av dom som dansar balett...

Haha, här är en bättre video på det vi dansar...

Haha, den här hade jag faktiskt inte sett förrut, jag är hon till vänster,

lite pinsamt...


1 april 2010

Glad påsk på er alla! Har ni blivit lurade något idag då, själv tycker jag nog att det har varit väldigt dåligt med lurande. Men det kanske kommer, det förvånar mig inte om Felicia och Daniela drar till med värsta ikväll när dom kommer på middag. Typiskt dom på något sätt... Nu ska jag luffa vidare på fb lite, sen är det kanske dags att börja plocka lite i rummet, det är ingen vacker syn just nu...


HAHA, komiskt...

SHOULD I GO FOR IT?


RSS 2.0