2009 was a good year

Jag tog mig tiden att ladda in över 500 bilder från 2009,
jag hade helt glömt bort dom här bilderna, njut nu!

I'M TIRED OF THIS

Pruttfisfjärtbajskorv vad tråkigt det är att vara hemma. Jag måste plugga hela dagen också, har spanska prov imorgon, sen mååååste jag läsa min bok! Har väl inte mycket mer att säga, kanske åker förbi mormor en snabbis och hälsar på kussarna som jag annars träffar på jul och sommar, lite kul att träffa dom när dom ändå är här. Men föööörst .. lite plugg!

my favorite color is poo brown

Jag fastnade inte på bild idag...

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen, min helg har varit som en dröm! Har precis kommit hem från plugget, och har hittat en nyhet tills imorgon som handlar om bajs, sånt som jag gillar vettni... Nu väntar många timmar plugg, men tar en paus vid 5 tiden, då ska jag in till staden och skaka rumpa.

KLOCKERS

Emma: (jag hörde inte riktigt vad hon sa, men hon sa något till mig och Fanny när vi var inne på toaletten idag, men ingen av oss svarar, och efter ett tag hör man Fanny säga...)
Fanny: Pratar du med mig nu eller?... Eller är detta med i showen?...

HAHAHAHAHAHAHA, för er som har sett Bröllopsfotografen, (och tänker på dialekten som dom har där) fattar nog hur klockrent det var!

pic's


SCHWEIZ... HERE I COME!

Nu drar jag, kommer hem på söndag. Ha det bra, fört det ska jag!

JUST LIVE WHIT IT


I'M GONNA MISS YOU

Hej och välkomna till Sveriges tråkigaste blogg, jag hoppas att ni trivs! Det har varit mycket nu, i skolan och sådär. Tog till och med beslutet att sluta på fotbollen (ikväll), med sorg, pga att jag är skadad och lite krångel med tider och så... Imorgon bär det av till Schweiz med Fanny och company. Skönt att komma bort lite, bjuder på många roliga bilder och videosar när jag kommer hem (hoppas jag)... Vet ni vad det hemskaste är just nu? Eller .. vet vem den den hemskaste är nu? Moa .. hon sitter just nu på planet påväg till Thailand, i tre hela veckor. Hon kan rent ut sagt ta sig! Jag saknar henne redan.

Nee hörrni, vad säger ni lite sömn på det här?!



Jag vet att jag är skolans coolaste tjej, ni behöver inte påminna mig...!

JUST LIVE YOUR LIFE

Bajsungar, hur mår ni? Jag sitter här i skolan med Fanny Banny, vi har rast. Snart väntar två timmar so, så jag njuter lite av livet just nu. Efter skolan bär det av hem, kanske blir en runda Chicago med syskonen och Ronnie, dagliga rutinen. Nu ska vi läsa lite bloggar, puss och kram senapsbarn!

the day before the day

När ska min skola lära sig att planera? Ena sekunden har vi ingenting, och vipps säger det, sitter man där med 10 läxor och tre prov på en vecka. Annars mår jag bra, jag räknar ner dagarna, imrogon kan man säga att imorgon kan man säga att imorgon åker vi :D

I'm tired of you


Jag är uppe med tuppen... Inte varje dag jag är vaken innan klockan sju, men ibland måste man göra lite undantag. Linnea är på luren, och jag ska gå upp och äta lite frulle. Samt leta lite efter ett par tights, annars blir det trosor hela dagen.

question


Hej :) Om jag ska vara helt ärlig skulle jag nog välja .. mig själv, haha! Jag älskar mitt liv i vissa stunder, men vad är ett liv utan problem!? Jag älskar mitt liv som det är, mina vänner, familj osv. Min familj är det bästa jag har, världens bästa familj, helt klart! Samma sak mina vänner, det är så skönt att ha vänner både här och i stan. Danskompisarna är väl dom jag festar och har så grymt kul med!

Jaa, jag längtar jätte mycket. Det är klart det kommer vara tråkigt att lämna sin klass, som man spenderat hela sitt liv med, att aldrig ses som en klass längre. Men det ska bli så skönt med nytt nytt nytt. Nya skola, nya vänner det längtar jag mest till. Helt nya vänner, underbart!

odd molly


Ikväll åkte odd molly mjukis dressen på, ska bara vara hemma med Fanny och mysa, så ser ut som en apa. Men jag gillar det! Idag blev det dans, inge plugg, sparar allt tills imorgon... Nu ropar familjen, dags för lite kyckling!

my sisters keeper

När tar tårar slut? Fem gånger har jag lyckats se denna film, "allt för min syster", och tårarna bara rinner. Fanny bor hos mig i helgen, och vi ska faktiskt vara så duktiga att plugga på söndag. Nu slocknar snart ögonen för både mig och Fanny, dags för lite sömn, inga trötta miner imorgon inte! Då är det en ny dag...

Godnatt :)

one week left

Varför jag inte sitter och pluggar spanska nu, kan ni inte fråga mig om... För jag har ingen aning! Idag slutförde vi sexualkunskapen med tårar. Det var sorligt att lämna det ämnet! Nu väntar iaf en chai latte på mig där uppe som är väldigt lockande för tillfället. Ikväll blir det inget annat än plugg, för imorgon är det fredag vilket betyder SO hela dagen, kanske hade varit mer intressant om man inte var rädd för läraren...

Om en vecka exakt drar vi till Schweiz Fanny,
fan vad vi ska vara snyggast i backen!

hide and seek

Jag är jätte varm efter att ha varit igång hela kvällen. När jag kom hem från dansen sitter Amanda, Micke och hans kompis och spelar kort. Micke tar hem segern och det bestäms efter det att gömma nyckeln stod på tur. Om man tänker efter så är det en himla rolig lek. Det blev uttråkande efter ett tag, så då blir det kurragömma i hela huset istället. Amanda måste ju vara den sämsta i världen på att hitta personer, men efter kanske en kvart med många skriv och rop från alla håll hittar hon Micke liggandes i en låda med massa kuddar på. Sånna här kvällar gillar jag, istället för att sitta och plugga. Som jag egentligen behöver, men någon gång i veckan måste man ju få roa sig med något annat!

you love me and you know it


Det börjar bli lite vår ute, jag har börjat använda min älskade skinnjacka som blev min förra året! Älskar den med en halsduk och ett par converse till. Fick (för guds skull) sluta tidigare idag, men såklart ska man få hem saker att jobba med, men det löser sig nog. Fick höra av en klasskompis idag att han hade sett mig på youtube bakom Johan Palm, det var ju kanonkul! Nu ropar pluggböckerna på mig, men först ska kurrandet i magen gå över!

SCHOOL IS NOT FOR ME

Bilden visar hur kul det var att ha utvecklingssamtal!
Nu drar jag iväg och dansar!

SORRY PORRY DORRY

Jag har nog varit den sämsta bloggerskan i hela världen den här helgen. Men man har så mycket att göra när man är ensam hemma hela helgen .. disk, städ och massa annat! Men i morgon ska jag försöka bli bättre. Just nu går Wallander - den svaga punkten på tv, mammi och pappi är hemma och jag dricker en chai latte. Nu blev det grymt spännande!

MY LIFE TONIGHT

En sak jag inte gillar när man är ensam hemma en hel helg, är att man får ta sig till ställen helt själv, som just nu. Bussarna stämmer ju såklart aldrig in, så jag fick gå hem från stationen, mina händer är döda! Städat har jag iaf hunnit gjort idag, och alla andra dagar mina föräldrar varit borta. Men i kväll kommer dom hem! Jag ringde och bokade bord till mig och syrran hos mormor ikväll för lite middag! Är det någon som vet vilken Wallander det är ikväll?


Är jag inte rätt ball?

YOU CAN CALL ME MANBOY

Jag orkade ta mig hela vägen hem till Felicia, ansträngande med tanke på pendeltåg samt bussar må jag säga! Kom lagom till melodifestivalen. Vilket skämt allt blev, en gråtande Anna vann för er som missade det! Erik Saade skulle helt klart ta hem skiten. Det här ska tröstas med en liten filmstund, "allt för min syster" hehe jag fick bestämma!

TONIGHT I'LL TAKE IT EASY

Sådär, nu är huset rent och klit igen efter gårdagens festande. Det blev en galen natt, med mycket roligt folk! Det blev sent också, och idag idag hade jag ont i magen, så det blev ingen dans... I kväll kommer jag ta det lugnt. Men jag får inte vara hemma, men vart ska jag ta vågen då?


LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW

Snön faller utan för fönstret! Det skulle ju bli vår, hade tänkt att ta skinnjackan på mig idag, men icke! Vi ska snart börja bege oss mot skolan, fredagar är inte riktigt min favorit dag, men jag ska nog klara mig! Hemma väntar dammsugaren på mig, nu ska här bli rent!


CHAI TASTES GOOD IN THE DARK

Jag och Fanny sitter här med våra varsin chai latte, det smakar susen! Vi ska snart börja röra oss mot sängen, och sova lite! Jag körde ut mina föräldrar från deras sovrum, så dom ligger och tränger i min säng, haha... Imorgon ska vi göra oss en smarrig frukost, Fanny ska även hjälpa mig att städa rummet efter skolan, hehe...

NYTORP CREW

Dagen började med att alla samlades och tog tåget till södertälje, vi kom fram till sydpoolen, bytte om, badade lite! Jag ångrade mig från första början att jag inte åkte och bowlade istället. Men man måste ju gör det bästa av saken, så vi trippade runt där på badet, åt lite. Sen öppnade hopptonen, och modig som jag är så hoppar jag från femman massa gånger! Men allt var fortfarande segt, så jag var tvungen att ta fram leksidan av mig, och pling .. kull i hela äventyrsbadet! Alla var (som vanligt) på min sida, så jag, Fanny, Moa, Björn, Gustav, Philip, Lucas, Patrik och David sprang runt överallt och lekte kull! Vi sprang upp för rutschkanorna, höll andan under vattnet, jagade varandra i en timme drygt för att sedan packa ihop väskorna och åka hem! Från stationen tog vi oss alla en riktig härlig vårpromenad!


GRANDMOTHER'S PANCAKES

Magen är uppsvälld, som vanligt efter att ha proppat i sig mormors pannkakor. Jag ska nog göra mormor känd för hennes pannkakor, gudomligt goda! Dammsugaren är igång här hemma, för här är det storstädning på högsta grad. Fanny kommer titta in om någon timme, hon blir min övernattningsgäst! Vi har paxat mammas och pappas säg inatt, gudomlig den också! I nästa inlägg får ni lite bilder från dagen. Nu ska här skuras....

TIME TO GET WET


Om tjugo minuter minuter går bussen mot station där tåget går till södertalje. Där kommer jag spendera resten av dagen, med klassen. Jag är faktiskt lite taggad, men ändå inte, hehe... Jag hör av mig efter skolan, då jag ska stooooorstäda!

SO TONIGHT I SING MY SONG FOR THE WORLD

Jag var så sugen på mat när jag kom hem, på grund av att jag inte har ätit sen lunch, men såklart finns det ingen mat hemma. Galant så bra! Idag har det varit en förvirrad dag, har inte haft någon lektion alls nästan på grund av lite olika själ! Nu väntar i alla fall duschen på att få duscha bort mina äckligheter, så att jag blir fräsch tills i morgon då det bär av till sydpoolen, friluftsdagar ni vet! Pricken över i't är att jag fick en lite lingonvecka på köpet, prefekt till badningen! Syrran är på 30 seconds to mars ikväll, så jag får väl vara ensam och övergiven! Gud vad magen kurrar, knäckebrödet står på tur!

BACK TO SCHOOL


TUESDAY IS GRAY AND WEDNESDAY TOO

Att ja orkade ta mig upp ur sängen idag var ett under. Det har aldrig varit så skönt att sova! Idag är det en lång och seg dag i skolan, vi ska till och med orka oss upp till Salem för att låna lite böcker, undrar bara vad det är för fel på skolans böcker?! Dagen är så lång att jag inte ens hinner blogga efter skolan, dansen är viktig idag också, så jag har brådis efter skolan. Nu blir det frulle sen lite hemkunskap.

NO HOMEWORK

Life is, life is, life is good! Inga läxor vad jag vet. Istället ska jag roa kvällen med syrran och hennes design. Lite nervöst är det ju, har aldrig gjort en design åt någon annan förut, spark i baken! Annars är livet bra, längtar till fredag, det mesta är klart! Men först, en dusch och en god soppa, för andra gången indag!


Två bilder från fjällen!

I HAVE EYES FOR ONE

Idag hade vi storbesök i skolan. Det var nämligen Kungen (Ebba) och Drottningen (Alva) som trippade förbi, med Carl Filip (deras vän). Deras skola hade fått turen med en studiedag, om man ändå fick det! Dom var så välkomnade av hela klassen, det märks att vi har saknat dom! Om jag inte är helt ute och cyklar, så tror jag att vi inte har någon läxa tills i morgon, inte till på torsdag heller, det enda på fredag är en lite pluttig spanska läxa, men det klarar väl proffset galant som vanligt! Dags för lite chai!

Jag har varit glad hela dagen :)

NEW NEW NEW


WE LIVE IN SWEDEN!

Att jag ens sätter mig framför datan. Framför mig består en pluggnatt, någon som vill byta liv med mig för en dag? Geografi som jag är så otroligt bra på också, det här ser jag fram emot. Men jag har faktiskt en halv timme kvar att njuta av livet. Först Julias-special-snabb dusch och sen lite blodpuddingar på det!


WHEN LOVE TAKES OVER

Tack Fanny för att du gjorde min dag!

Linnea är på luren, vårat speciella vardagsprat. Magen kurrar så ska jag väl ta mig en liten promenad upp för trappan och göra mig mina gamla torra mackor. Eller ska jag köra på det nyttiga? Det är klart jag ska, vi tar om den. Magen kurrar så ska väl ta mig en liten promenad upp för trappan och göra mig lite keso och banan. Det där lät bättre! Sen bär det av mot staden och skaka lite rumpa, för att kunna koncentrera mig resten av kvällen som består av plugg! En chai ska vi också hinna med!

EYES NEVER DIE

Jag är inte ensam, men kom på knepet!

TIDEN GÅR FÖR FORT!

Ni missar så mycket spännande saker när jag inte bloggar. Kan tyvärr inte göra något åt designen nu, men headern kommer förhoppningsvis ikväll! Jag har haft ett lugnt lov, jag var alldeles för skoltrött för att parta. Gud vad deprimerad jag låter, men det är sanningen! Hoppas ni är intresserade av min spännande vecka som varit!

-Fredagen, bärde det av hem till Linnea, även kallad Prutten. En härlig natt med fight om cookisarna i Ben & Jerry glassen och dans till Markoolios gamla sköningar.
Coolingar!
-Lördagen, var bara hemma och slappade, packade och snackade!
-Söndagen, bärde det av till fjällen med pappa, Ammi och Caisa, där familjen Hasselqvist var, samt deras kompisar där vasaloppet skulle åkas. Dock inte för min del, jag gav mig ut i skibacken och njöt av livet.
Underhållning i bilen fick man i alla fall!
-Måndagen, fjällen. Kvällen blev det bad i bastun och rulla sig i snön. Inget undantag detta år!
-Tisdagen, fjällen. Jag och Alva tog chansen att få en dag snowboard åkning, helt självlärda tog vi oss ner för röda backar!
-Onsdagen, var inställd på shopping. Mammi blev sjuk, hemma-slapp-plugg dag!
-Torsdagen, blev väl inte heller någon hit.
-Fredagen, plånboken var laddad, nu var det shoppingdag för familjen Andersson. Jag, Ammi, Carro och mammi tog oss en hel dag i stan. (Bilder på allt jag köpte kommer senare!) På kvällen blev det pizzatävling med Mickes vänner, snarrigt!
-Lördagen, det sista i stan skulle fixas, kom hem till middagen, då Moa kom på besök. Senare samlades brudarna här och snacket var igång. En galen natt!

RSS 2.0